Після новини про розлучення Валерій Меладзе нарешті возз’єднався з дійсно коханою жінкою: вона – ідеал

Знаменитий російський співак грузинського походження Валерій Меладзе здивував аудиторію раптовою появою у компанії знаменитої жінки. З ким з'явився чоловік?

Останні декілька років навколо сімейного життя Валерія Меладзе ходило багато чуток. Зокрема, 2023-го в пресі неодноразово з’являлися новини про його розлучення з Альбіною Джанабаєвою. Мовляв, на дане рішення вплинули різні погляди, холод в стосунках, тощо. Примітно, що у пари не так давно народилася спільна дочка Агата, але навіть її поява не змінила ставлення аудиторії до цього питання. Фанати перманентно підозрювали подружжя у тому, що їхня історія добігла свого кінця.

Валерій Меладзе нарешті возз’єднався з дійсно коханою жінкою

Меладзе та Джанабаєва тепер не живуть у росії
Валерій Меладзе нарешті возз’єднався з дійсно коханою жінкою

Днями Леонід Дзюник повідомив про те, що Альбіна та Валерій Шотайович повторять долю Костянтина Меладзе і його колишньої дружини Віри. Мовляв, знаходяться на черзі на розлучення. Але якщо у випадку продюсера, йому вдалося це зробити легко та швидко, так як Брежнєва має хороші доходи, то Джанабаєва так просто здаватися не має наміру.

Валерій Меладзе нарешті возз’єднався з дійсно коханою жінкою

Але артистка нещодавно спростувала усі чутки свіжим кадром. Джанабаєва оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, на якому постала разом зі своїм чоловіком. Він був зроблений під час їхнього спільного виступу. Де саме він пройшов, Альбіна не повідомила, але, судячи з знімків, йдеться про якийсь закритий захід.

Інтернет-користувачі зазначили, що Меладзе сильно схуд і погіршав. Образ співачки також не залишився поза увагою — підписники засипали багатодітну матір компліментами.

Джанабаєва має прекрасну фігуру, фізичну підготовку, а також виглядає неймовірно молодо. Враховуючи кількість пологів, материнство та виснажливу концертну діяльність, це фантастичні результати.

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва тривалий час була коханкою Валерія Меладзе. Їхня історія тривала 10 років, і лише після того, як колишня дружина співака Ірина дізналася про постійні зради прийняла рішення про розлучення. Тоді закохані і возз’єдналися. Первісток Альбіни народився поза шлюбом, а особистість його батька роками приховувалася.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.