Шапка ковбоя та надуті губи: 35-річна Нікітюк показала новий нетиповий образ – на ТБ в такому не зʼявлялася

Леся Нікітюк – українська телеведуча, журналістка, блогерка, яка отримала шанс на успішне медійне життя після того, як пішла працювати на Новий канал, де тепер майже жоден проєкт не обходиться без її участі.

Раніше зірка Нового каналу повідомляла пресі, що в дитинстві мала багато комплексів, які заважали їй приймати себе такою, якою вона є. Ще досі згадує, як їй діставалося від однолітків через надто високий зріст, тому все, що дівчина могла чути у свою адресу це: “жирафа”, “швабра”, “стручок” та ще багато подібних висловлень.

Втім, попри всі образи однолітків, Леся Іванівна не ображається на своїх кривдників з дитинства, навпаки вважає, що це зробило її сильнішою та змусило досягти висот в кар’єрі. Вона навчилася приймати, любити себе та свою зовнішність, а її ноги навпаки стали родзинкою, без якої важко уявити свою особистість.

Леся Нікітюк переспівала Ротару
Леся Нікітюк

Однак, якщо з професійною діяльністю в Лесі Нікітюк все склалося, то з особистим життям ситуація дещо складніша. Вона приховує від прихильників та журналістів свої минулі стосунки, але запевнила, що вже готова до появи в її житті того самого чоловіка.

Блогер Богдан Беспалов раніше у своїх випусках розповідав, що нібито знаменитість перебувала у стосунках з впливовим чоловіком на телебаченні, який “пропихав” її у всеможливі проєкти. Втім, Леся Нікітюк висміяла цю ситуацію та закликала не вірити пліткам.

Фан-сторінка української телеведучої Лесі Нікітюк нещодавно оприлюднила світлину з архіву зірки в дещо нетиповому для неї образі. Героїня нашого матеріалу зробила селфі в так званому ковбойському образі, зі стильним коричневим капелюхом, джинсовій сорочці з коричневою накидкою та подарувала поцілунок через світлину своїм підписникам.

В такому образі знаменитість ще не показувалася на телеекранах, проте Леся Нікітюк завжди вдало поєднує між собою речі, тому в будь-якому вигляді вона має розкішну та доглянуту зовнішність.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?