Дочка Олі Полякової показала її зморшки та мішки під очима, поки співачка не бачила: вигляд, наче у бабусі

Старша дочка популярної української співачки Олі Полякової Марія здивувала мережу відео, на якому показала, як буде виглядати старість в їхньому сімействі.

Старша дочка української популярної співачки Олі Полякової Марія давно прийняла рішення піти по стопах матері та зайняти певну нішу в шоу-бізнесі. Дівчина активно веде власний блог в Instagram, знімає відео для ТікТок, має власний музичний гурт, а також отримує освіту у відповідному коледжі Великобританії.

Зіркова мама дуже підтримує свою дочку, допомагає їй справлятися з хейтерами, налагоджувати зв’язок з власною аудиторією, тощо.

Маша Полякова показала, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості

Оля і Маша Полякови показали результат тренувань
Дочка Олі Полякової показала, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості

Звісно, Маша також не проти зайвий раз показати своїм підписникам маму, якою вона дуже пишається. Однак це має абсолютно інший формат, і доволі відрізняється від контенту, який публікує сама Оля.

Наприклад, нещодавно Марія вирішила показати, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості. Дівчина спочатку показала себе, а потім співачку, яка навіть не підозрювала, що відбувається. Усвідомивши, що дочка використала фільтр у відео, Полякова крикнула: “Прибери це!”.

Дочка Олі Полякової показала, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості

Полякова сильно злякалася, але у жартівливій формі, хоча і продемонструвала той факт, що їй дуже не сподобалося побачене. Примітно, що на даний фільтр мало хто реагує позитивно.

Нагадуємо, що зараз зіркові мама та дочка знаходяться на детоксикації в Італії. Полякова організувала його ще до початку повномасштабної війни, і мала рушити у клініку лютого 2022 року. Однак життя внесло свої корективи і оплачений відпочинок так і не відбувся. Нещодавно Полякова таки вирішила його реалізувати, захопивши разом з собою дочку, яка зараз знаходиться на канікулах.

Дівчата харчуються лише дієтичною та корисною їжею, багато займаються спортом, роблять різноманітні процедури. Здебільшого їхні відгуки позитивні, хоча результати вони покажуть пізніше.

Полякова стверджує, що раніше ніколи не купувала подібні програми, однак насправді їздила з матір’ю на відпочинок в оздоровчі комплекси до війни.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?