Барбі в житті, а не в кіно: Лідія Таран, Оля Полякова і Надя Дорофєєва виглядають як знаменита лялька (ФОТО)

Хоча зараз стандарти краси не цінуються публікою та розглядаються з великим скептицизмом, в Україні є красуні, які могли б позмагатися з Марго Роббі за роль Барбі.

Безумовно голлівудська акторка Марго Роббі потрапила на роль ляльки Барбі не просто так, адже володіє усіма необхідними зовнішніми даними, щоб втілити в життя цього персонажа. Красуня має довгі ноги, струнку талію, розкішне світле волосся, красиве обличчя, глибокі сині очі та тендітні плечі. Примітно, що в українському шоу-бізнесі також є жінки, які могли б постати у цій ролі.

Вітчизняна сцена, а також медіа простір наповнений неймовірними жінками, кожна з якої варта особливої уваги.

Оля Полякова

Оля Полякова показала, як готується до співпраці з Аланом Бадоєвим
ТОП-5 українських Барбі

Оля Полякова володарка неймовірною натуральної краси. Зірка має високий зріст, прекрасну фігуру, ідеально шкіру та довге доглянуте волосся. Вона обожнює розкішні, жіночні наряди, а також наносить доволі багато косметики.

Лідія Таран

Лідія Таран нарешті досягла бажаного та покинула Україну
ТОП-5 українських Барбі

Лідія Таран взагалі вписується в усі стандарти ляльки Барбі. Статус красуні за нею закріпився більше, ніж на 20 років, і здається, що знаменитість не збирається з ним прощатися. Як і Оля Полякова в усіх характеристиках вона могла претендувати на цей образ.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва продемонструвала свій улюблений мейкап
ТОП-5 українських Барбі

Надя Дорофєєва, окрім гарного обличчя, волосся, а також фігури, має особливий стиль, який неймовірно нагадує наряди ляльок. Часто співачка вдягається в рожевий колір, експериментує з різноманітними макіяжами, постійно змінює колір волосся, тощо. Хіба що у артистки є татуювання, які ніколи не знайдеш навіть на сучасних ляльках.

Людмила Барбір

Людмила Барбір
ТОП-5 українських Барбі

Людмила Барбір могла б змагатися за звання Місіс всесвіт, але обрала кар’єру телеведучої. Тим не менш, це не робить її вроду непомітною. Абсолютно всі її риси вписуються у стандарти краси, хіба що ведуча обирає більш офіційні наряди.

Олександра Кучеренко

Ведуча і модель Олександра Кучеренко
ТОП-5 українських Барбі

Прекрасна Олександра Кучеренко натомість має відношення до індустрії краси, адже свого часу боролася з звання красуні. Неймовірна дружина Дмитра Комарова може постати у ролі не тільки переможниці конкурсу, але й ляльки, адже для цього їй майже нічого не потрібно робити.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?