І без Вакарчука щаслива: Христина Соловій взяла на руки малюка, якого першою оцінила Соня Плакидюк

Відома українська співачка Христина Соловій показала шанувальникам, як виглядає її пухнастий улюбленець. Чотирилапий красень підкорив навіть Соню Плакидюк.

Тільки-но Христина Соловій з’явилася на сцені, як публіка її ніжно полюбила. А зазвичай такі почуття до виконавців супроводжується бажанням влаштувати їхнє особисте життя. Фанати сміливо припускають, з ким у зірки можуть бути любовні взаємини та з нетерпінням очікують на новини про весілля, народження дітей, тощо.

Христина Соловій підвʼязала стрічками білу сукню з корсетом
Христина Соловій показала фанатам свого улюбленця

Христина Соловій у цьому випадку не є виключенням. На момент її появи в українському шоу-бізнесі вона була дуже юною і так само як і зараз неймовірно привабливою та талановитою жінкою. Не важко припустити, що залицяльники у неї були не тільки серед прихильників творчості, а й серед колег. Зокрема дівчину підозрювали у романі з її наставником Святославом Вакарчуком.

Здавалося вони б стали ідеальною парою. Але артистка неодноразово спростовувала дані чутки. Тим більше, що у Святослава Вакарчука на той момент була дружина.

Христина Соловій показала фанатам свого улюбленця

Але їхня співпраця закінчилася, дороги розійшлися. Довгоочікуване зізнання у романі з артистом фанати так і не отримали. Натомість Христина пішла далі, не менш захопливою дорогою. Наприклад, зараз її активно сватають у пресі до Сергія Жадана, який не так давно повідомив про те, що розлучається зі своєю другою дружиною.

На питання про імовірні стосунки з поетом Христина Соловій відповідає доволі жорстко, мовляв, не збирається обговорювати з журналістами своє особисте життя. Зірок вже бачили під час їхньої прогулянки під руку, вони постійно проводять робочий час разом: на концертах і на літературних зустрічах, що вже й казати кліп, в якому знаменитості цілуються!

Але за офіційною версією, Христина все ж таки самотня. І єдине близьке їй створіння, яким вона хизується в соціальних мережах — це улюблений кіт.

Так, співачка показує його шанувальникам доволі часто, адже любить свого пухнастика. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці новий знімок з ним та привітала користувачів з Днем кота. Серед перших зірок, які вподобали дану публікацію опинилася фотограф Соня Плакидюк.

Схожі статті

Євген Кошовий з “Кварталу 95” вирішив схуднути й показав, що для цього робить: “Хейтери пишуть. Ми працюємо”

Зайва вага Євгена Кошового стала одним із головних предметів для жартів серед хейтерів та навіть фанатів шоумена. Але невже комік так різко реагує на гумор, якщо він направлений на нього?