Зірка “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі: задивився на Барбір і втратив дар мови

Знамениті українські телеведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір співпрацюють разом багато років. Втім, аудиторія вже давно підозрює, що між ними є дещо більше.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір — один з найуспішніших тандемів на українському телебаченні. Їм вдалося збалансувати одне одного неймовірним чином, і стати, наче одним цілим, хоча й демонструвати розрізненість в думках та незалежність у своїх позиціях.

Чому Людмила Барбір не обрала Сенічкіна
Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі

Знаменитостям вдається працювати разом настільки злагоджено, що глядачі почали їх підозрювати у любовному зв’язку. Але підгрунтям для цього також став характер спілкування між ними.

За усі ці роки Людмила та Руслан неабияк зблизилися, пізнали одне одного набагато краще, і між ними присутня певна хімія. Саме вона штовхає глядачів на думки про те, що, імовірно, вони чогось не знають.

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі

Які стосунки між Сенічкіним та Барбір
Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі

Один з яскравих прикладів нещодавно з’явився на особистій сторінці Руслана в соціальній мережі Instagram. Телеведучий оприлюднив відеоролик, на якому спілкувався у студії зі своєю співведучою та гостем. У певний момент чоловік подивився на свою партнерку і почав запинатися, так і не вимовивши свою думку правильно.

Врешті-решт, йому вдалося перефразувати те, що він так хотів сказати, але цей момент не приховався від аудиторії. Зокрема, склалося враження, що Сенічкін розгубився саме тоді, коли подивився на Людмилу.

Але це зовсім не дивує, адже Барбір — неймовірна красуня, і потрапити в таку ситуацію при ній, напевно, звична річ.

Нагадуємо, що знаменитості неодноразово обговорювали з журналістами свої стосунки і кожного разу наголошують на тому, що їх об’єднує сильна та міцна дружба. Знаменитості проводять разом час і за кадром, виходять на філіжанкою кави, проводять різноманітні корпоративи, а також подорожують. За офіційною версією, Барбір заміжня, а от Руслан Сенічкін досі холостий.

На плітки про імовірний роман обидва реагують з гумором, хоча іноді і дивуються фантазії своїх шанувальників та преси.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?