Мама Дана Балана відгуляла молдавське весілля та показала наречену: знайшлася ідеальна невістка і дружина

Матір знаменитого молдавського виконавця Дана Балана Людмила заінтригувала свіжими кадрами, на яких розважає гостей на весіллі. Син зірки одружився?

Матір знаменитого молдавського виконавця Дана Балана Людмила не просто так полюбилася українській аудиторії. Зірка одразу підкорила її своєю щирістю, життєрадісністю, харизмою. Її обожнюють як на батьківщині, так і за її межами. І варто відмітити, що зірка доволі часто буває на корпоративах, які приносять їй стабільний дохід.

Мама Дана Балана заінтригувала мережу весільними кадрами

65-річна мама Балана Людмила показала розкішну фігуру на пляжній пінній вечірці
Мама Дана Балана заінтригувала мережу весільними кадрами

Але на відміну від свого сина Людмила часто публікує кадри з подібних заходів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тож шанувальники зірки приблизно знають, як виглядають її приватні виступи.

Наприклад, нещодавно зірка побувала на черговому весіллі. Для гостей Людмила Балан виступала в ресторані, і варто відмітити, що підняла майже у всіх: слухачі пустилися в танці та кружляли навколо зірки.

Судячи з усього, винуватиця торжества, наречена, вже переодягнулася і постала на святі у білому костюмі. Торжество відбулося у невеличкому ресторані, де було достатньо місця, щоб усі гості могли потанцювати з артистом. У коментарях до публікації користувачі залишили компліменти артистів, адже вона знову вразила мережу своєю стрункістю, фізичною підготовкою та красою ніг.

Нагадуємо, що не так давно Людмила Балан відвідала концерт Тіни Кароль в Молдові. Ця зустріч супроводилася доволі цікавою розмовою. Так, українська артистка, дізнавшись, що матір Дана у залі, звернулася до неї і назвала її сина “найкращим чоловіком”.

Самого Дана Балана на той момент в Молдові не було. Останні місяці він перебуває в Румунії. А от станом на 24 лютого чоловік знаходився в Києві. Декілька тижнів і намагався виїхати за кордон, але його спроби були невдалими. Лише згодом він таки реалізував поїздку. Людмила тоді повідомляла, що її син квапиться через захід, на якому він мав з’явитися на своїй батьківщині, адже відбувалася підготовка до Євробачення.

Сам Дан Балан жодного разу не прокоментував усе побачене та пережите в Києві.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.