Андрій Данилко провів час із заміжньою жінкою, яка назавжди в його серці: “Є один у одного”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше за довгий час показав, як проводить літо зі своєю партнеркою Інною Білоконь. Де зараз знаходиться колектив?

Дружба Андрія Данилка та його партнерки Інни Білоконь живе багато десятиліть. Майбутні зірки познайомилися ще за часів студенства. Обидва не сподобалися одне одному, але, як це часто буває, згодом розгледіли споріднену душу у абсолютно чужій людині.

Обидва неймовірно артистичні, з відмінним почуттям гумору та блискучими мріями, вони швидко могли змогли завоювати українську естраду. І досі вони залишаються ледь не найяскравішими зірками в Україні.

Андрій Данилко та Інна Білоконь показали, як проводять час в Юрмалі

Тривала пауза в кар’єрі Сердючки жодним чином не відобразилася на якості її виступів, а також стосунках з подругою. Зараз, після тривалого концертного туру, який продовжувався майже рік, Інна та Андрій знаходяться в Латвії, можна сказати, що в гостях у Лайми Вайкуле. Нещодавно артистка влаштувала концерт в Юрмалі і запросила туди безліч проукраїнських зірок з різних країн.

Інна та Андрій не надто активні в соціальних мережах, тому очікувати на постійні оновлення від них не варто. І тим не менш, нещодавно зірки потішили своїх шанувальників ексклюзивними кадрами з поїздки.

Так, на особистій сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка фотографій, на яких Данилко та Білоконь постають у різних локаціях та в різних позах. Обидва поєднують відпочинок та роботу, а також, судячи з усього, відпочивають від виснажливого графіку, який не давав їм розслабитися після 24 лютого. Інна Білоконь в Юрмалі без чоловіка, але з таким супроводженням навряд їй сумно.

Андрій Данилко та Інна Білоконь показали, як проводять час в Юрмалі. Скріншот коментарів під публікацією Вєрки Сердючки

Підписникам дуже сподобався новий матеріал, який вони побачили особливо тому, що вони помітили теплоту, що вилучають партнери навіть тоді, коли не знаходяться на сцені. І хоча здебільшого коментарі під публікацією були позитивними, Андрію дісталося за його фігуру та маску на обличчі. Підписники вже активно просять чоловіка позбавитися від даного аксесуару.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.