Переможниця “Холостяк-12” Катя Лозовицька засвітила обличчя коханого: нині парочка переховується в Парижі

Переможниця відомого шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька після розірвання стосунків з героєм проєкту Алексом Топольським нарешті знайшла нове кохання.

Катерина Лозовицька з моменту виходу проєкту “Холостяк” 12 сезону на українські телеекрани ловить на собі уважні погляди публіки, яка почала впізнавати дівчину та цікавитися її життям. Зізналася, що не мала на меті статі відомою, адже йшла на шоу з однією ціллю, аби знайти своє кохання.

Втім, парочка не витримала стосунків реальним життям, яке більше не супроводжувалося камерами та побаченнями на знімальних територіях. Лозовицька розповіла, що хотіла більше уваги від Топольського, зацікавлення її життям, романтичних побачень. Модель додала, що таке для холостяка було можливе лише на зніманнях проєкту.

Катя Лозовицька
Катя Лозовицька

Катерина Лозовицька зізналася, що після такого публічного будування стосунків особистим життям стане ділитися менше. Втім, вже засвітила свого нового хлопця на просторах соціальної мережі Instagram. Бойфренд уважний до своєї дівчини, дивує її сюрпризами та подарунками, а ще ділиться мудрими порадами, коли це так потрібно.

Цього разу модель оприлюднила нові відео, які повідомляють, що парочка знаходиться на відпочинку в романтичному Парижі. Вона знову засвітила обличчя свого нового хлопця, однак лише з бокового ракурсу. Катерина повідомила, що відразу по приїзду до країни відвідали її серце – Ейфелеву вежу.

Катя Лозовицька засвітила обличчя коханого

Закохана пара ділиться своїм щастям з публікою, прогулянками Парижем та не приховує ідилії в стосунках. Раніше Катерина Лозовицька розповідала, що їхні стосунки вийшли на новий рівень, адже вони наважилися жити разом в одній квартирі.

Нагадаємо, що герой проєкту “Холостяк-12” Алекс Топольський на Балі теж зустрів нове кохання. Його дівчиною стала 23-річна дизайнерка, яка має власний бренд жіночої білизни.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.