Олег Винник не зміг приховати правду про зовнішність сина та вразив зізнанням: “Не буде щасливим”

Довгі роки Олег Винник приховував правду про свою сім'ю. Зокрема, чоловік запевняв, що він являється холостяком, а дружини та дітей в нього ніколи не було.

Здебільшого фанатам та журналістам зрозуміла мотивація Олега Винника, який впродовж 10 років дотримувався версії, згідно якої в нього не було ні дружини, ні дітей. Чоловік неодноразово давав ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідав про своє ставлення до шлюбу, а також причини, за яких в нього немає сім’ї.

Спочатку у пресі вважали, що Олег не розповідає правду через те, що не хоче відлякати своїх вовчиць. Адже окрім творчості велику роль відігравало і бажання фанаток зблизитися з кумиром. Але після того, як журналістам вдалося поспілкуватися з односельчанами матері виконавця, його модель поведінки різко змінилася: Олег більше не спростовував інформацію про те, що він одружений, але підкреслював, що не розповідає про своє особисте життя саме тому, що хоче уваги лише до своєї творчості та таланту.

Олег Винник не зміг приховати правду про зовнішність сина

Олег Винник
Олег Винник не зміг приховати правду про зовнішність сина

Розмови про сина Олега Юліана у пресі точилися завжди. Однак, конкретних підтверджень тому, що дитина взагалі існує не було. До тих пір, поки Олег не засвітився разом зі своїм спадкоємцем на відпочинку в Домінікані. Разом з ними, до речі, був і продюсер Олександр Горбенко, яким на даний момент співак знаходиться у вельми поганих стосунках.

Папараці не змогли зблизька сфотографувати Юліана, але принаймні після цього шанувальникам був зрозумілий образ юнака: високий та стрункий, з розвинутою мускулатурою.

Олег Винник не зміг приховати правду про зовнішність сина

Заголовки, які через декілька днів Олег Винник побачив йому дуже не сподобалося. Але як пізніше з’ясувалося, сам Юліан відреагував з гумором. Чому виконавець був насправді дуже радий, хоча і не припиняв тривожитися через публічність, яка раптово може звалитися на плечі його сина.

“Я не думаю що мій син буде щасливий, коли він піде в університет і його будуть запитувати наші журналісти, тицяючи в обличчя камеру. Він “маленький” – руку простягне і засуне камеру в одне місце. Більше того, вже зателефонує поліцаям і скаже: “Залиште мене в спокої”, – зізнався 2023-го року Олег.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.