Падчерка Потапа вперше показала свого рідного батька Юрія Горового: не проміняла на багатого вітчима

Доросла дочка знаменитої української продюсерки Ірини Горової, яка є колишньою дружиною Потапа, вперше показала свого рідного батька Юрія Горового.

Момент, коли Потап став знаменитим в Україні припав на той етап, коли в його житті вже була дружина Ірина Горова, а також падчерка Наталія. Незабаром стало відомо, що жінка завагітніла і чекає на дитину. Первістка продюсера назвали Андрієм.

Родина здавалася неймовірно щасливою, зразковою і нічого не могло похитнути віри шанувальників у те, що це не може бути красивою картинкою, яку родина підтримувала протягом декількох років.

Падчерка Потапа вперше показала свого батька Юрія Горового

Коли Олексій та Ірина зізналися в тому, що розлучаються, вони вже не жили разом досить давно. А цьому етапу також передувала криза в стосунках.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Падчерка Потапа вперше показала свого рідного батька Юрія Горового

Не дивлячись на усі проблеми та непорозуміння, усі члени родини все одно трималися разом та транслювали доволі позитивну сімейну динаміку. Зокрема колишній чоловік Ірини Горової Юрій, який також був членом лейблу, без проблем приходив у дім родини та навідував свою улюблену дочку Наталію.

Як так склалося, що Олексій одружився на колишній дружині свого хорошого друга досі невідомо. Але від очей фанатів не може приховатися той факт, що не дивлячись на всі події в особистому житті, їм вдалося зберегти гармонію.

Падчерка Потапа вперше показала свого рідного батька Юрія Горового

Але на відміну від усіх інших героїв нашої статті Юрій доволі закрита людина. А тому нещодавня публікація Наталії стала справжнім сюрпризом.

Так, дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр, на якому показала себе з батьком. Чоловік так само як і раніше виглядає брутально, стильно і безперечно випромінює впевненість. До речі, зараз Наталія майже не бачиться з батьком, адже проживає разом зі своїм чоловіком за кордоном.
Тому для особистої зустрічі їй необхідно долати великі відстані, так як імовірніше за все, Юрій не може покинути територію України у зв’язку з війною.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.