Як виглядає перший чоловік Олі Полякової, який одягнув її у весільну сукню: українець з немаленьким капіталом

Їхнє подружнє життя виявилося наповненим викликами та перешкодами, але вони разом подолали ці труднощі та щасливі у шлюбі. Як виглядає зараз відомий багатій?

Популярна українська співачка Оля Полякова вийшла заміж у 2004 році. Її обранцем став чоловік значно старший за співачку — Вадим Буряковський. Познайомилася пара на вечірці, де виступала Полякова. З цього почалася їхня дружба, адже чоловік був одружений, а Оля мала хлопця. Але поступово дружба переросла в кохання. Вадим розлучився з дружиною та освідчився виконавиці.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова показала свого багатого чоловіка

Родичі Буряковського були негативно налаштовані до Олі та не вірили в щирість її почуттів. Та Вадим був щасливий, тож вони здалися.

Артистка народила чоловікові двох доньок – Машу та Алісу. Пара задумувалась над третьою дитиною, оскільки мріяла про хлопчика. Проте пізніше співачка повідомила, що не бажає більше переживати вагітність, й двох дітей їй цілком достатньо.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова показала свого багатого чоловіка

В свої 44 роки, співачка виглядає неймовірно, чим дуже пишається. А от Вадим значно постарів, це пов’язують з проблемами в його житті. За період подружнього життя пара пережила немало труднощів, проте зуміла їх подолати. Спочатку Вадим вкладав кошти у творчість коханої та усіляко сприяв її кар’єрі. Співачка цього не приховувала та дякувала чоловіку. А у 2022 Буряковський збанкрутував та утримання сім’ї перейшло на Олені плечі. Незважаючи на кризу у відносинах, артистка запевнила, не дозволить чоловікові залишитися без даху над головою. Також два роки тому Вадим пережив важку втрату – померла його мати.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова показала свого багатого чоловіка

Вадиму Буряковському зараз 60 років, Оля жартує з цього та ласкаво називає чоловіка дідусем. Сам Вадим не живе публічним життям та не вважає за потрібним давати коментарі журналістам.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.