“Як ти просив”: Тіна Кароль зробила зі свого сина Веніаміна копію покійного чоловіка на річницю його смерті

14 серпня Тіна Кароль нагадала Україні про чудесного чоловіка та батька, який 10 років тому пішов з життя. Поп-діва опублікувала спеціальну фотосесію до його дня народження.

Смерть коханого чоловіка для Тіни Кароль стала переломною. У цей момент життя співачки розділилося на до та після. До пережитого вона була веселою та запальною дівчиною з великим потенціалом та світлим майбутнім. Після похорону в ній прокинулася поп-діва, яка усе горе та біль вклала в творчість.

Артистка неодноразово зізнавалася, що триматися на ногах їй допомагало лише усвідомлення, що в неї є життя, за яке вона має стояти горою, маючи на увазі свого єдиного сина Веніаміна. Хлопчик був дуже маленьким, коли його батько пішов на той світ.

Тіна Кароль показала сина в образі його батька Огіра на річницю смерті чоловіка

Шанувальники вже неодноразово помічали, наскільки юнак схожий на свого тата. Але на честь дня народження свого благовірного Тіна Кароль нещодавно просто приголомшила свою аудиторію. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотосесію, яка була зроблена у тому самому стилі, в якому Тіна та Євген 11 років тому сфотографувалися для глянцю.

Вже на той момент чоловік був онкохворим, але подружжя виглядало так, ніби найкраще лише попереду.

Зіркові мама та син прийняли схожі пози і так само одягнулися. Хіба що замість червоної сорочки в клітинку Веніамін обрав сіру.

Шанувальники артистки були на стільки вражені побаченим, що залишали дуже довгі коментарі, в яких намагалися виразити свої емоції від матеріалу. Натомість Кароль розповіла не тільки про власну трагедію, але й про трагедію десятків тисяч українських жінок, які назавжди віддали своїх чоловіків землі.

Також користувачі як ніколи раніше побачили у Веніаміні відображення його батька. Тепло, спокій та впевненість — емоції, які колись транслював Євген.

Нагадуємо, що Євген Огір помер 10 років тому у німецькій лікарні від онкології. Звістку про смерть свого чоловіка Тіна Кароль отримала перед виступом. Артистка не хотіла покидати коханого, але він вмовив її рушити на концерт.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.