Українська клеопатра: Світлана Лобода зробила ошатну зачіску та показала, як треба поєднувати біле з золотом

Відома українська співачка Світлана Лобода зачарувала мережу новим образом, яким похизувалася в мережі. Що так зачепило шанувальників артистки?

Найвірніші фанати творчості Світлани Лободи добре пам’ятають її ще в той період, коли вона була не надто відомою, але перспективною виконавицею. Зірка недовго пробула під крилом Костянтина Меладзе, після чого розпочала свій сольний шлях.

Після хітів, які принесли їй широку відомість Світлана Лобода ревно взялася за свій імідж. З тендітної та елегантної жінки вона перетворилася на справжню діву у розкішних костюмах з ідеальним макіяжем та зачіскою; у жінку, професіоналізм якої похитнути неможливо. І хоча у неї були серйозні конфлікти зі своєю українською аудиторією через невчасне усвідомлення своєї ролі в політичному житті країни зрештою артистка прийняла проукраїнську сторону та навіть заспівала українською мовою.

Світлана Лобода підкорила мережу сценічним образом

Історія кохання Лободи з її ексобранцем
Світлана Лобода підкорила мережу сценічним образом

Новий етап в кар’єрі надихає артистку на нові ідеї та образи, адже як ніяк, але Світлані доведеться напрацювати нову аудиторію та міцно закріпитися на українській платформі. Як відомо, її вона майже повністю покинула багато років тому і здебільшого заробляла в російській федерації та в Європі.

Нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала у новому сценічному образі. Костюмери ефектно поєднали білий з золотом, а також доповнили образ легенди зачіскою та вечірнім макіяжем.

Лише одним своїм виглядом Світлана завоювала увагу всієї мережі, хоча під коментарями і тут знайшлися люди, які не оцінили вроду артистки.

Нагадуємо, тривалий час Світлану Лободу підозрювали у романі з Тіллем Ліндеманом. Подейкували, що в артистки навіть народилася від нього дитина. Адже дівчинку назвали Тільдою. Світлана неодноразово спростовувала дану інформацію, а зараз говорить про те, що живе з чоловіком, який народився в Україні, але є представником іншої національності. Досі його особистість встановити не вдалося.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.