Любов чи ілюзія? Камери підловили французький поцілунок Ані Лорак і Філіпа Кіркорова в губи (Відео)

Знаменита російська співачка Ані Лорак свого часу неабияк інтригувала публіку своїми стосунками з Філіпом Кіркоровим. Що між ними було насправді дізнайтеся в нашій статті.

Історія дружби Ані Лорак та Філіпа Кіркорова розпочалася з Євробачення. Саме російський поп-король свого часу створив для української колеги номер та образ, які підкорили Європу та майже подарували учасниці перемогу. Кароліна зайняла друге місце, але для українців тоді була найпершою.

Ані Лорак на Євробаченні
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Вже на той момент у артистки активно розвивалися стосунки з турком Муратом. Здавалося, абсолютно в усіх сферах свого життя Лорак досягла блискучого успіху. Робочі взаємини з Кіркоровим плавно переросли у доволі близькі. І в якийсь момент аудиторія помітила настільки сильну хімію між ними, що було важко повірити, ніби в її серці живе турецький бізнесмен, а не артист.

Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Згодом на екрани вийшов доволі незвичайний відеокліп, який став базою для чуток про те, що Філіп був закоханий в українську співачку. В ньому присутній відеоряд, де артисти довго цілуються в губи, а пристрасть між ними неможливо не помітити.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Історія стосунків Ані Лорак і Філіпа Кіркорова

Кароліна була вимушена неодноразово відповідати на питання журналістів стосовно цієї близькості, яку вони з Філіпом Бедросовичем виставили на публічний огляд. І кожен раз Лорак не може відповісти, чи було щось між ними, як би натякаючи: якби не було, то сказала б одразу.

Скоро у дружби Ані Лорак та Філіпа Кіркорова буде ювілей — 20 років. Обидва за цей час пережили безліч неймовірних речей: народження дітей, весілля, хрещення, тощо. Але й не обійшлось без скандалів, які здатні розбити серце.

9 років тому Філіп Петро сович підтримав свою подругу, коли та зрадила батьківщину та не змогла одразу ж визначитися зі своєю позицією. Подейкують, що цього разу він не тільки підставив своє плече, але став частково винуватцем того, що Кароліна назавжди стала ворогом для своїх співвітчизників. Неодноразово в мережі з’являлася інформація, що саме Кіркоров вмовив її не відмовлятися від російської естради та грошей, вочевидь зробивши висновок, що війна закінчується швидко, а Кароліна може втратити заробітки.

У той самий час близьке оточення Філіпо говорило про те, що він і сам не підтримує війну, але бізнес та мільйони для нього набагато важливіші за чужі життя.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.