Джамала відгуляла гучне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої: рибка з декольте до пупка

Знаменита українська співачка Джамала засвітилася на розкішному торжестві, яке було влаштовано на честь двох люблячих сердець. Хто побрався?

Джамала — це співачка, яка ніколи не інтригувала своїх шанувальників драмами в особистому житті. Здавалося її неможливо заскочити під час флірту з якимось чоловіком, побачити у її спілкуванні з колегами щось більше і те, що виходить за межі робочої етики.

І як не дивно, не дивлячись на велику любов аудиторії до співачки, її ніколи не хотіли ні з ким звести.

Джамала поділилася свіжими кадрами з весілля

Джамала відгуляла весілля
Джамала поділилася свіжими кадрами з весілля

З часом стало відомо, що в її житті з’явилася дуже важлива людина. Правозахисник Сеїт-Бекір Сулейманов поселився у серці артистки і згодом став її чоловіком. Пара влаштувала розкішне татарське весілля та вже два рази стала батьками.

Війна, як відомо, також не вплинула на якість їхніх стосунків, хоча пережити розлуку було важко. Після 24 лютого Сусана (справжнє імʼя співачки) евакуювала дітей за кордон. Хлопчики залишилися жити з тіткою в Туреччині, а сама зірка рушила в концертний тур Європою.

Сеіт-Бекір залишився в Україні, хоча спершу був виїзним серед двох маленьких спадкоємців. Але відповідальність перед своїми співробітниками, а також діяльність спонукала його до того, аби залишитися в країні, яку він завжди підтримував.

2022-й став для пари феноменальним. Попри неймовірні складнощі, біль та втрати, на долю випали також доволі приємні моменти. Наприклад, знайомство з подружжям Байден, червоні доріжки в Сполучених Штатах Америки, тощо. До речі, сама Джамала стала найпершою зіркою, яка віддала гроші українцям зі своїх благодійних концертів і взагалі першою взяла в свої руки цю ініціативу.

Зараз же родина знову разом. Наприклад, нещодавно Джамала засвітилася з чоловіком на весіллі близької людини. Артистка обрала для торжества розкішну червону сукню-пліссе, а також показала молоду наречену, яка віддала дань моді “old money”. Дівчина постала у легкій шовковій сукні з глибоким декольте, відкритими плечами та повною відсутністю будь-якого декору у вигляді вишивки, мережива чи фатіну.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.