Червона доріжка та спалахи камер: Зеленські вразили молодим виглядом на піку карʼєри – зараз на себе не схожі

Пересічні громадяни України сумують за безтурботними часами, коли виступав відомий комедійний актор на сцені "Вечірнього кварталу", утім, зараз Володимира Зеленського не впізнати.

Так, у 2019 році знаменитий актор гумористичного жанру Володимир Зеленський отримав колосальну підтримку від народу, який повірив та обрав його на відповідальну посаду Президента України.

Однак перші труднощі почали спіткати чоловіка при поширенні пандемії коронавірусу по всьому світу у 2020 році, однак згодом війна показала, що то були лише квіточки, в порівнянні з тим, що маємо зараз.

Перша леді України, дружина Володимира Зеленського Олена Зеленська зізналася, що завжди була далека від політичної сфери, не надає порад чоловіку в питаннях державного правління, адже вважає, що її знань для цього не зовсім достатньо.

В
Володимир Зеленський та Олена Зеленська

Повномасштабне вторгнення росії в Україну показало Володимира Зеленського зовсім з іншого боку, а саме людини, яка не злякалася відповідальності та не покинула напризволяще свій народ.

Днями фан-клуб Президента України Володимира Зеленського на сторінці в соціальній мережі Instagram оприлюднив архівну світлину з юності чоловіка та його коханої дружини Олени, де вони на піку слави позують на спалахи камер, бувши на червоній доріжці, ще зовсім юними.

Для публічної події Олена Зеленська обрала чорну сукню майже до підлоги та доповнила образ яскравим помаранчевим шарфом. Володимир Зеленський приміряв чорний костюм, білу сорочку та додав зав’язану краватку на шию, а ще в руках у нього видніється букет червоних троянд.

В коментарях під опублікованою світлиною користувачі були вражені, наскільки змінилися герої нашої статті, адже на фото ми побачили щасливих, усміхнених, сповнених радістю зіркову пару, а тепер бачимо, як подружжя проходить нелегке випробування та повністю занурилися в питаннях державного значення.

Володимир Зеленський в нинішньому часі має втомлений вигляд, якому просто не вистачає нормального сну та відпочинку. Зізнався, що мріє після нашої перемоги побачити море в українському Криму.

Андрій Данилко розповів, як змінився Зеленський за час війни
Володимир Зеленський

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?