Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Популярна українська співачка Камалія, яка нещодавно зацікавила новиною про швидке весілля, оприлюднила відео з Київського вокзалу. Разом із артисткою була її мама – Інна Шмаренкова, яка прийшла проводжати знамениту доньку. В описі до ролика артистка розповіла, що вирушає до своїх доньок – Арабелли та Мірабелли, які живуть в Англії разом зі своїм впливовим батьком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром.

Камалія з чоловіком та дітьми
Камалія з чоловіком та дітьми

У кадрі Камалія постала у вузьких джинсах-скіні та чорних кросівках, які були доповнені об’ємною смугастою сорочкою, зав’язаною вузлом на животі. Проте більше уваги привернув образ її мами. Інна Петрівна була у екстравагантному шкіряному костюмі чорного кольору, який доповнила взуттям на платформі. Доповнили образ перуки зі стрижкою каре, сонцезахисні окуляри та стильна сумка-шоппер.

Мама Камалії у шкіряному костюмі провела доньку до Англії
Мама Камалії у шкіряному костюмі провела доньку до Англії

Судячи з усього, жінка прийшла на вокзал, щоб проводити доньку, а заразом передати великодні подарунки своїм онукам та колишньому зятю-мільярдеру.

Нагадаємо, що мама Камалії – Інна Шмаренкова зіграла велику роль у творчій кар’єрі доньки. Жінка завжди її підтримувала та спрямовувала. Спочатку мама артистки навіть виконувала роль її продюсера. В одному з інтерв’ю Камалія зізналася, що своїм незвичайним псевдонімом вона завдячує мамі. Після того, як артистка вийшла заміж за пакистанського мільярдера, Інна Шмаренкова переїхала до їхнього розкішного особняка і допомагала співачці побуту. А коли народилися діти, що разом із Камалією займалася та їх вихованням. 2023 року співачка повідомила, що після 20 років шлюбу вирішила розлучитися із Захуром.

Сім'я Камалії
Сім’я Камалії

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.