Соломія Вітвіцька з ТСН показала круглий животик і розповіла про поповнення: не від екс-чоловіка Кочаткова

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька заінтригувала мережу новими кадрами. Що відбувається в особистому житті знаменитості та чи планує вона стати матірʼю?

Тільки-но неймовірна Соломія Вітвіцька потрапила на українські екрани, здавалося, що надовго в холостячках вона не затримається. Красуня полонила серця глядачів своєю харизмою, доброзичливістю, ніжним поглядом та почуттям такту. Втім, заміж вона вийшла через багато років за режисера Влада Кочаткова, який, як згодом з’ясувалося, не міг впоратися з популярністю своєї дружини. За 8 років стосунків у пари так і не з’явилися діти.

Розставання було максимально важким для обох. А Влад та Соломія протягом року відвідували сімейного психотерапевта з метою врятувати свою родину. На початку 2021-го телеведуча вирушила в одиночну подорож Сполучені Штати Америки, а повернувшись, повідомила про розставання з благовірним.

Соломія Вітвіцька заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Пара розійшлася феноменально мирно. Через декілька місяців Вітвіцька повідомила, що вони продали спільну квартиру та гроші поділили навпіл. Але піти з життя телеведучої Влад Кочатков не наважився. Він продовжив її супроводжувати на різноманітних заходах, зустрічав її в аеропортах і навіть дарував на свята квіти, адже іншого чоловіка в її житті на той момент ще не було.

Через численні букети аудиторія навіть гадала, що насправді пара не розійшлася, а Влад намагається повернути палкі почуття своєї екс-супутниці і зійтися з нею.

Натомість Соломія Вітвіцька поки що радіє змінам в особистому житті своїх подруг. Наприклад, нещодавно її добра знайома народила третю дитину, про що Вітвіцька повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення

Але також не забула заінтригувати і своїх шанувальників, показавши себе з кругленькою талією.

Соломія Вітвіцька заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Цікаво, що Соломія поки що повністю присвячує свій час або роботі, або друзіям, яких в неї дуже багато. Вітвіцька не відмовляє собі у численних подорожах, спілкується з доволі різними людьми і насолоджується життям знаменитості.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.