Руда та без комплексів: 37-річна Оля Цибульська похизувалася новим іміджем на сцені – як Слава з “НеАнгелів”

Відома українська співачка Оля Цибульська не входить до списку знаменитостей, які переймаються думкою інших людей, тому сміливо вдавалася до експериментів зі своєю зовнішністю.

За період розквіту своєї творчості, знаменита співачка та телеведуча Оля Цибульська знаходила свій стиль в зовнішності, який би хотіла бачити на сцені. І до яких тільки змін не вдавалася красуня: з коротких обтислих суконь до ділових костюмів, від довгої стрижки волосся до короткої.

Цього разу героїня нашої статті вирішила відверто поговорити з підписниками в соціальній мережі Instagram на тему комплексів та внутрішнього несприйняття себе. Вона намагалася донести, що всім навколо байдуже, адже всі наші страхи у нас в голові.

Оля Цибульська пофарбувала синові волосся щоб ненагадував Дзідзьля Цибульська
Оля Цибульська похизувалася новим іміджем на сцені

На власному прикладі артистка вирішила показати, як важливо вірити в себе, любити та підтримувати. Розповіла, що її знайомі переконували, що без мішка грошей вона не досягне успіху, а без зв’язків в столицю їхати взагалі не варто, мовляв, всі перевіряли, всі знають.

На світлині з відвертою розповіддю знаменитість постала в зовсім нетиповому для неї образі, в яскраво-рудому кольорі волосся та стильною підкрученою укладкою. Таким чином, вона знаходилася в пошуку себе та стилю, який би їй подобався.

Оля Цибульська похизувалася новим іміджем на сцені

Нині на свої 37 років Оля Цибульська розуміє, що не варто нікого слухати, адже люди, котрі не вміють літати, самі не вірять, що у когось щось зможе вийти. Додала, що при невдачах добре допомагає завзятий характер та віра у свою мрію.

Так, Оля Цибульська для українських жінок приклад цілеспрямованої особистості, яка з малого міста змогла пробитися в столицю, побудувати успішну кар’єру, полюбити себе з великою кількістю комплексів, які їй тоді здавалися суттєвими, та не зупинилася на досягнутих результатах.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?