Народила від імпозантного депутата і відправила вчитися за кордон: як виглядає старший син Катерини Осадчої

Зірка народила первістка в досить юному віці, у 19 років. Як зараз виглядає старший син Катерини від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком?

Телеведуча Катерина Осадча вийшла заміж у 18 років. на той час Катерина була молодою моделлю, яка користувалась успіхом у чоловіків. Не пройшов повз і старший на 15 років народний депутат Олег Поліщук. Познайомилось експодружжя в Криму. Та незабаром зіграли весілля.

Катерина Осадча показала свого дорослого сина
Катерина Осадча показала свого дорослого сина

Шлюб не тривав довго, пара розлучилася за три роки спільного життя. Телеведуча розповідає, що причиною столи різні погляди на життя. Молода та амбіційна модель хотіла будувати кар’єру, а ось чоловіку хотілося тихого сімейного щастя.

Не дивлячись на невдалий шлюб, Катерина ні про що не жалкує. У її житті з’явився сенс – син Ілля. Первісток Осадчої не публічна людина тож у мережі рідко з’являються його фотознімки.

“Нам потрібно було з чоловіком провести ці довгі три роки разом тільки заради того, щоб у нас народився син” – поділилася зірка.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катерина Осадча показала свого дорослого сина

Син телезірки успадкував від матері високий зріст, світле волосся, а також глибокий погляд. Наразі красень навчається за кордоном у США в IT-сфері.

“Ілля не воює, вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті” – прокоментувала вибір сина Осадча.

Син Катерини рідко буває вдома, і ведуча сильно за ним сумує. Останній раз Ілля провідував маму на Різдво. Тоді зірка виклала в мережу спільні родинні фото, де показала, як сім’я збирається на свята.

Катерина Осадча показала свого дорослого сина
Катерина Осадча показала свого дорослого сина

Нагадаємо, що Катерина Осадча та Юрій Горбунов мають двох спільних дітей – Івана та Данила. Також наразі пара думає над усиновленням дитини, подружжя мріє про дівчинку.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.