Тільки професіоналізм та витримка: Кароль викрутилася на сцені після ще одного конфузу – голос не перебити

Нерідко українські зірки під час своїх виступів на публіці стикаються з неприємностями, утім, саме тоді розкривається весь професіоналізм та потенціал артиста.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль за період процвітання своєї кар’єри мала багато конфузів на сцені під час своїх концертів, однак з роками вона набралася великого досвіду та розуміє, як реагувати в таких ситуаціях.

Тіна Кароль входить до списку зірок, які мають найбільшу кількість непередбачуваних випадків на сцені, але, що цікаве вона завжди знаходила вихід, як ефектно виплутатися з таких положень.

Тіна Кароль
Кароль викрутилася на сцені після ще одного конфузу

Так, цього разу в Мережі знаменитий блогер Ваня Рассел у своєму Telegram оприлюднив відео, як Тіна Кароль під час свого виконання хіта просто впала на сцені. Знаменитість для виходу на сцену обрала розкішний образ, який містив в собі об’ємну накидку, яка поступово відійшла вглиб сцени та спричинила падіння зірки.

Однак Тіні Кароль за вміння викручуватися в таких ситуаціях можна вручити спеціальну нагороду, адже її падіння ніяк не збило з розуму, вона продовжила співати далі та удавати, що нічого не сталося і все це заплановано.

Ваня Рассел написав під відео, що вона навіть не вийшла зі свого стану падіння та продовжила співати, що зайвий раз підкреслює високий професіоналізм артиста, який віддав сцені вже багато років.

Кароль викрутилася на сцені після ще одного конфузу

Варто зазначити, що співачка мала вже достатньо провальних моментів, які насправді показували її з кращого боку. Одного разу у виконавиці раптово вимкнувся мікрофон, а ще вже в іншому виступі разом з колегою Юлією Саніною, він просто полетів до слухачів в залу.

Також під час танцю Кароль теж мала падіння прямісінько на сцені. Однак це тільки загартувало її в будь-якій ситуації триматися гідно перед великою кількістю відданих прихильників та гостей зали.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.