Настя Каменських після радісної новини з гендер-паті відновила заняття спортом: боїться набрати після пологів

Настя Каменських – одна з тих знаменитостей, прихильники якої вже не можуть дочекатися новину про появу в їхньому житті з чоловіком Потапом першого спільного нащадка.

Знаменита українська співачка Настя Каменських та чоловік Олексій Потапенко після пліток про їхнє розлучення почали більше ділитися спільним контентом в соціальній мережі Instagram.

Так, зіркове подружжя нещодавно оприлюднило щасливі кадри з гендер-паті їхніх спільних друзів, дізнавшись, хто народиться в пари. Очі Насті Каменських в той момент світилися від щастя, особливо, коли наречена розрізала торт та побачила там рожевий колір, який дав зрозуміти, що жінка чекає на дівчинку.

Як виглядає зараз Настя Каменських
Настя Каменських після радісної новини з гендер-паті відновила заняття спортом

Однак фанів досі цікавить питання, чи планують співачка Настя Каменських та репер Олексій Потапенко на відповідальний крок, на народження своєї маленької радості, утім, сама артистка в інтерв’ю в обговореннях цієї теми запевняє, що це має стосуватися лише обох партнерів, але пообіцяла, як тільки вона чекатиме на малюка, обов’язково все розповість.

Настя Каменських з чоловіком Потапом

Нещодавно знаменитість у новому дописі в соціальній мережі Instagram оприлюднила нову світлину на свіжому повітрі, імовірно, після тренування та відверто поділилася своїми думками.

Так, Настя Каменських розповіла, що у кожного з нас своя швидкість, з якою ми рухаємося по життю. Іноді ми стрімко йдемо вперед, аби досягнути своєї мети, однак інколи нам потрібно сповільнити наш темп та насолоджуватися кожним кроком й вдихом на свіжому повітрі.

Для себе співачка зрозуміла, що їй важливо, аби ця швидкість була збалансованою та залишала можливість насолоджуватися моментами з життя, не втрачаючи їх. Порадила кожному навчитися слухати себе та відчувати, коли варто сповільнитися або навпаки прискоритися.

Нагадаємо, що на просторах Мережі почала ширитися інформація про розлучення Насті Каменських та Потапа через нібито зраду з боку чоловіка. Виконавиця спростувала всі чутки та запевнила, що розлучатися ніхто з них не планує.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.