Бабкін показав спільні фото з дружиною на початку відносин і зараз: “15 років тому. У дорозі зі Сніжаною”

Відомий український виконавець Сергій Бабкін розчулив шанувальників, показавши, як вони з коханою дружиною змінилися за 15 років подружнього життя.

Сергій Бабкін одружений двічі. Перший шлюб чоловіка розвалився досить швидко, аже співак не мав почуттів до дружини, а одружився через вагітність жінки.

З другою дружиною Сніжаною, Бабкін познайомився у харківському театрі. Чоловік буквально збив з ніг майбутню обраницю та моментально закохався в її очі. Це було кохання з першого погляду. У 2008 році пара обвінчалась.

Сергій Бабкін з дружиною показали, як виглядали на початку відносин
Сергій Бабкін з дружиною показали, як виглядали на початку відносин

За 15 років шлюб зірок мав серйозну кризу. Через 3 роки після одруження Сніжана дізналася про чисельні зради чоловіка. Допомогла віднайти правду жінці містика. Акторка побачила сон, в якому до Сергія тягнулося багато ляльок. Після цього дружина поставила Сергію пряме питання про зради. І він зізнався. У чоловіка за три роки шлюбу була близькість зі 100 жінками. Шокована Сніжана зібрала речі та дітей й поїхала до мами. Згодом Сергій зрозумів, що родина та кохана значно важливіші за сторонніх дівчат та змінив свій образ життя. Нараз пара переборола незгоди та досі разом.

Подружжя виховує трьох дітей. Спільних Єлисея і Веселину та сина Сніжани від першого шлюбу – Артура.

Сергій Бабкін з дружиною показали, як виглядали на початку відносин
Сергій Бабкін з дружиною показали, як виглядали на початку відносин

Нещодавно Сергій поділився архівним фото в Instagram. На світлині 15 річної давності виконавець з дружиною подорожують потягом. Підписники відмітили схожість доньки пари з молодою Сніжаною, а ось Сергія легко було сплутати з зірковим телеведучим – Сергієм Притулою.

 “15 років тому. У дорозі зі Сніжаною”, – підписав фото виконавець.

Також фото наштовхнула шанувальників на ностальгію та багато хто згадав романтичні подорожі зі своєю половинкою.

Сергій Бабкін з дружиною показали, як виглядали на початку відносин
Сергій Бабкін з дружиною показали, як виглядали на початку відносин

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.