У Максима Галкіна росте майбутня Міс Всесвіт: як зараз виглядає його єдина дочка Ліза від Алли Пугачової?

11 років тому стало відомо, що Максим Галкін та Алла Пугачова наважилися на процедуру екологічного запліднення та очікували на поповнення в родині. В результаті з'явилися двійнята.

Молодша дочка Алли Пугачової та єдина спадкоємиця Максима Галкіна — Ліза — стала знаменитою вже за фактом свого народження. Дівчинка росте під пильною увагою публіки: зіркові батьки дозволяють користувачам спостерігати, як вона розвивається, дорослішає та вміє дивувати.

Ні, поки що власного акаунту школярка не має. Натомість створено безліч фан-груп, які із задоволенням репостять публікації з дівчинкою, які роблять зіркові мама та тато.

Максим Галкін показав, як виглядає його єдина дочка Ліза

Максим Галкін та двійнята
Максим Галкін показав, як виглядає його єдина дочка Ліза

Ліза Галкіна народилася разом із братом Гаррі і стала для матері пізньою дитиною — легендарній артистці було 64 роки. І хоча публіка активно пліткувала про те, що діти, які народилися від сурогатної матері будуть відрізнятися: це стало пророцтвом, але лише у позитивному контексті.

Обидва дивують талантами, харизмою, артистизмом та вродою. Як Ліза, так і Гаррі успадкували неймовірні зовнішні дані. Якщо хлопчик більше схожий на батька, то Ліза хоча віддалено і нагадує Христину Орбакайте, але являється неймовірною красунею, якій вже приписують блискуче майбутнє.

Максим Галкін показав, як виглядає його єдина дочка Ліза

Десятирічна красуня має тонке біле волосся, але доволі об’ємне та доглянуте. Її очі сині, а шкіра нагадує фарфор. Дівчинка швидко росте та витягується. В неї світла та щира посмішка, а також завжди мається здоровий рум’янець.

Максим Галкін показав, як виглядає його єдина дочка Ліза

Здебільшого вона полюбляє носити розпущене волосся, а також віддає перевагу спортивному стилю.

Зараз разом з братом вона відвідує елітну школу в Ізраїлі. Ліза має добре поставлене мовлення, володіє французьким та опановує іврит, веде активний образ життя, тощо.

У коментарях під публікаціями Максима Галкіна, в яких він показує свою спадкоємицю, спричиняється справжній ґвалт, адже Ліза завжди піднімає на вуха підписників своїми зовнішніми даними. Гуморист в свою чергу завжди реагує на компліменти щодо дочки та дякує публіці.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?