Володимир Ярославський показав, як підтримує чистоту в домі без допомоги Мартиновської: справжній хазяїн

Володимир Ярославський – відомий український шеф-кухар і незмінний суддя головного кулінарного шоу України "МастерШеф" разом з Ектором Хіменесом-Браво та Ольгою Мартиновською.

Майже все своє життя Ярославський присвятив кулінарії, він завжди мріяв стати відомим і найпрофесійнішим кухарем. І завдяки завзятій праці зараз він має зараз має все, чого бажав так довго. Його шлях розпочинався з посади помічника кухаря, де він виконував різні роботи й водночас навчався, а це дуже важко, особливо для молодого парубка, яким тоді був Ярославський. Проте саме це допомогло йому стати тим, ким він є зараз.

Володимир і Ольга
Володимир і Ольга

Але часто стається так, що улюблена робота та амбіції не дозволяють їм перемикатися на інші аспекти життя. І в житті Володимира саме так і вийшло, адже він досі самотній і навіть вже не планує влаштовувати особисте життя, бо у нього ще є купа нездійснених планів на роботу. Наприклад, зараз чоловік працює над науковою роботою з гастрономії, і заради цього він поступив на магістра в університет. А це вже демонструє його відданість роботі.

Звісно, жінки у житті Ярославського були, але, на жаль, або на щастя, жодна з них не стала для нього долею. Та здається, йому й так добре живеться. Тим паче коли всі навколо вже одружили Володимира з колегою і подругою Ольгою Мартиновською. Але за словами самого кухаря, між ними лише міцна дружба і душевне рідство.

Через те, що чоловік живе сам, він особисто слідкує за порядком у власному будинку. Адже за нього це ніхто інший не зробить, а Володимир, як відомо, полюбляє коли все чисто і акуратно. Тому до порядку у своїй квартирі він ставиться відповідально.

Ярославський прибирає вдома
Ярославський прибирає вдома

Так, днями Ярославський показав, як пилососить у себе вдома, точніше, на балконі. Звісно, ця сторіс є частковою рекламою виробника домашніх гаджетів, але це не скасовує його хазяйновитості й прагнення до чистоти.

Схожі статті