Катерина Репяхова показала, як виглядає мама і сестра її чоловіка Віктора Павліка: видно, в кого пішов (ФОТО)

Мама – це головна людина у житті кожного, і в будь-якому віці з нею варто мати гарні стосунки, адже всі ми не вічні і варто вчитися цінувати час, який можна провести поруч з рідними людьми.

Як відомо, Віктор Павлік доволі часто навідується в гості до своєї мами, яка живе у селі, де він, власне, і народився. Не рідко своєму чоловікові складає компанію й Катя Репяхова, яка любить свою свекруху і має з нею чудові стосунки. А це дуже важливо насправді, адже часто так буває, що мама має сильний вплив на особисте життя сина.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Віктор Павлік з родиною

Та насправді ж Віктор вже дуже дорослий і досвідчений чоловік, який розуміє свої власні почуття і може самостійно влаштувати своє особисте життя. І це чудово, адже якщо чоловік є рішучим в амурних справах, то в житті він також є більш успішним і це доводить приклад самого артиста.

Оскільки Катерина є відомою блогеркою, вона часто розповідає і демонструє своїй аудиторії чим вона живе. Звичайно велику кількість часу в її сторіс у соціальних мережах проводить син Михасик, з яким Катя проводить майже весь свій час, за виключенням робочих годин. А також її зірковий чоловік Віктор Павлік, з яким дівчина часто веде цікаві діалоги і демонструє його думку з того чи іншого приводу.

Тож, саме завдяки історіям Каті її аудиторія змогла побачити, який вигляд мають ще дві головні жінки у житті Віктора Павліка – мама і сестра. Дівчина запостила сімейне фото, де Віктор неймовірно сильно схожий на свою матусю. Немов одне лице, хоча це й не дивно, адже діти часто бувають схожими на своїх батьків.

А от рідна сестра Павліка, певно, пішла у тата, адже має світлі очі і майже не схожа на маму та брата. Але варто зазначити, що вся родина має приблизно однаковий зріст, вони не високі.

Сімейне фото Віктора Павліка
Сімейне фото Віктора Павліка

Отже, подорож до свекрухи вдалася, адже на сімейному фото всі дуже задоволені та щасливі. А це вже багато про що говорить. Адже не в кожній родині можуть бути щирі посмішки й відчуття щастя від зустрічей.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.