“Магічне перевтілення”: Ксенія Мішина та Юрій Ткач показали, як професійний макіяж змінює зовнішність

Ксенія Мішина завжди з'являється на публіці в красивих та дуже нарядних вбраннях, а також з професійним макіяжем. Хоча в повсякденному житті жінка обирає натуральність.

Всі медійні люди перед зйомками спочатку потрапляють до візажиста і неважливо, жінок це чи чоловік, адже камера показує набагато краще всі недоліки, ніж їх можна побачити у дзеркалі. Саме для того, щоб картинка була гарною, візажисти і стилісти прикрашають зірок. Раніше, макіяж для відомих чоловіків здавався чимось незрозумілим і навіть неприйнятним в суспільстві. Але така вже індустрія краси, до того ж часи змінюються і ставлення до цього також.

Ксенія Мішина

Мішина дозволяє візажистам робити все необхідне, але вії фарбує виключно самостійно. Напевно, це її принцип, а можливо жінці просто незручно, коли її вії фарбує хтось інший, і це нормально, адже у кожної людини є свої особливості.

За останні півтора року Ксенія вже встигла знятися в закордонному серіалі, а також стати ведучою нового українського шоу “Солов’їне шоу”. Це абсолютно нова роль для акторки, але з нею вона впоралась на відмінно, адже бути ведучою – це частковий талант актора, яким жінка володіє впевнено.

Дуже часто актори, коміки та ведучі сходяться разом для різних проєктів. Так, наприклад, на одному з таких шоу зійшлися Юрій Ткач та Ксенія Мішина. І оскільки Мішиній зробили професійний, яскравий макіяж, який вона вирішила продемонструвати своїм прихильникам дуже цікавим способом – зняла з Юрієм Ткачем кумедний ролик з перевтіленням.

Суть в тому, що спочатку на екрані з’являється комік, а потім Мішина. Звісно, це сподобалось аудиторії акторки та це відео вже зібрало понад 200 коментарів. А це багато, погодьтеся.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.