Поки колишня засмагає в Греції, нинішня збирає картоплю на городі: Остапчук показав успішний успіх Полтавської

Катерина Полтавська, Христина Горняк, Олена Войченко – всих цих жінок поєднують стосунки з одним чоловіком Володимиром Остапчуком. Але хтось у минулому, а хтось у дійсності.

Нинішня дівчина Володимира Остапчука Катя Полтавська з’явилась в його житті дуже несподівано й у чоловіка з’явився до дівчини неабиякий інтерес, оскільки він просто звернувся до неї за допомогою відновити акаунт. А вийшло так, що Катя зачепила його у листуванні. А згодом все переросло у реальне життя.

Вже на другому побаченні вони вирішили жити разом, це рішення було дуже спонтанним, але, як ми бачимо, вірним. Адже пара досі разом і вони щасливі одне з одним. Виходячи з розповідей Володимира, перші пів року у них навіть не було конфліктів, а от зараз вже Катя й Володимир можуть посваритися, але це не проблема, бо всі ми маємо різні стосунки та емоції.

Остапчук вже встиг познайомити своїх батьків з Катериною, яка їм дуже подобається, адже якщо їхній син щасливий, то й вони також. До речі, це дуже здорова позиція дорослих людей, які мають дорослих дітей. Разом вони часто їздять до батьків Остапчука й допомагають на городі. Тож, життя шоумена налагодилось та є дуже щасливим, повноцінним і наповненим.

Але й життя його колишньої дружини Христини Горняк не менш щасливе, оскільки нині вона відпочиває у Греції. А загалом жінка переїхала у Відень та вже там будує своє життя. Христина багато працює та багато подорожує. І це чудово, адже це є прикладом, що після розлучення життя може ставати ще кращим.

До того ж за її відповідями можна зрозуміти, що Горняк також вже не самотня, але на відміну від свого колишнього, вона не хоче виставляти на загал своє особисте життя. Можливо, це й правильно, бо тема з розлученням все ще не стихла до кінця.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.