Дружина Тімура Мірошниченка після всиновлення показала величезний живіт: на останніх термінах вагітності

Зіркове подружжя Тимура та Інни Мірошниченко нещодавно всиновили сина Марселя. Це вже третя дитина в їхній родині. На цей крок вони наважились всією родиною, адже думка доньки й сина була для них надважливою.

Загалом всиновлення дитини – це дуже відповідальний і важливий крок у житті кожної родини, далеко не всі наважуються на це, оскільки хай там як, ця дитина чужа, але вона може стати рідною за лічені хвилини. Так сталося в Інни й Тимура. Адже вони чудово розуміли, що цей хлопчик потребує міцної і люблячої родини. Далеко не всі можуть піти на цей крок, але це викликає захоплення і гордість водночас.

Історія Інни й Тимура розпочалась давно і цікаво, адже Інна ніколи не хотіла дітей і навіть подумати не могла, що вона стане багатодітною матусею. Але насправді дуже важливо зустріти такого чоловіка з великої літери, від якого захочеться народити і в якому не буде ані краплі сумнівів. Ми всі маємо в голові ідеальну картинку світу й відносин, щоправда, вона далеко не завжди підганяється під реальність. Але Інні пощастило зустріти свою людину, яка є справжнім партнером по життю.

Саме тому зараз сім’я Мірошниченко є справжнім прикладом для багатьох, адже вони неймовірно чесні один з одним, щирі і видно, як в їхніх очах палає кохання та бажання прожити разом все своє життя. Коли в Інни і Тимура з’явилась донька, світ перегорнувся з ніг до голови, а з появою сина все стало ще яскравішим, а стосунки міцнішими. Тому всиновлення третьої дитини лише впевнило їх, що вони обрали для себе правильну людину.

У кожної матусі є арсенал фотографій з часів вагітності й Інна не виключення. Днями жінка показала фото з 2018 року, де була вагіною і вже на останніх термінах. Виявляється, це фото жінка нікуди не викладала, але зараз вирішила поділитися своїми архівами та згадати, як це, бути у цікавому положенні.

Вагітна Інна Мірошниченко

На самому фото Інна виглядає немов вагітна барбі, щоправда, в білій сукні й з темним волоссям.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.