Ксенія Мішина показала основний недолік пляжів в Ізраїлі: “Всі відпочивають на стільцях”

Ксенія Мішина – відома українська акторка, яка стала популярною завдяки своїй завзятій праці й жаги до справжнього професіоналізму. Через це жінка йшла на пролом і досягла своєї мети.

Не секрет, що коли Мішина починала свій творчий шлях, вона вже була молодою матусею, якій було важливо стати на ноги й мати змогу забезпечувати свою дитину і себе самостійно, адже вона залишилась сама і чоловік, від якого вона народила Платона не брав жодної участі у їхньому житті. Але це не дивна історія, все це дуже звично, на жаль. Адже так бути не повинно.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина

Проте життя – це водночас складна і цікава річ, вона підкидає нам ситуації, які мають нас чогось навчити і зробити сильнішими, сміливішими і головне, вчить нас обирати себе і своє життя. Щоправда, ця мудрість приходить не одразу, а лише крізь час, коли вже є на що обертатися і пишатися собою.

Мішина точно може собою пишатися і може оцінити свій шлях у житті й у кар’єрі. Адже вона встигла багато чого зробити. Ксенія є однією з провідних акторок українського кінематографа, вона стала ведучою, а це насправді багато означає. Жінка ніколи не здавалась вона впевнено йшла туди, де їй страшно і долаючи страхи, досягала нових вершин.

Саме тому зараз вона може дозволити собі відпочинок з родиною за кордоном, і не один раз на рік та ще й в різні країни. На так давно Ксенія з мамою і сином відпочивала у Туреччині, а до цього в Єгипті.

Та зараз родина акторки відпочиває в Ізраїлі, там Ксенія вдруге за своє життя. І варто сказати, що деякі місцеві звичаї її дивують. Наприклад, на пляжах цієї країни немає лежаків, лише стільці.

Мішина на пляжі в Ізраїлі
Мішина на пляжі в Ізраїлі

Саме про цю цікаву деталь Мішина вирішила розповісти своїм підписникам і показала, як це виглядає насправді. Доволі дивно бачити на пляжах пластикові стільці, але щоб дізнатися причину, треба заглибитись в історію і традиції країни.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.