Синій ніс, перекошені губи, вся в бинтах та гіпсі: Шовкопляс не провела ефір Сніданку через численні травми

Ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс не з'явилася в ефірі, але згодом поговорила з ведучими через відеозв'язок. Що сталося зі знаменитістю?

Найвірніші фанати шоу “Сніданок з 1+1” одразу ж помітили відсутність Нелі Шовкопляс, яка зазвичай з’являється в ефірах у будні дні. І лише вранці 23 серпня стало відомо, яка причина такої раптової зміни.

І, на жаль, Неля Шовкопляс не змогла потішити аудиторію хорошою новиною, а розповіла про те, що з нею сталося на днях. Ба більше, вона показала, як виглядає зараз.

Неля Шовкопляс не провела ефір Сніданку через численні травми

Неля Шовкопляс не провела ефір Сніданку через численні травми. Кадри з ефіру

Виявляється, зірка каталася ввечері разом зі своїм чоловіком на велосипедах і через неправильну експлуатацію транспортного засобу сильно травмувалася.

Окрім численних видимих пошкоджень Неля зламала руку.

“Ви мене так красиво показали, на усю плазму, щоб усі побачили мій ніс, мої губи, мої поламані руки, ну, слава Богу поламана лише одна. Я почну з того, що зараз я вже в нормальному стані. В стані, коли вже істеричний сміх з усього, що відбулося. А от позавчора ввечері було зовсім не смішно! Ми каталися з чоловіком на велосипеді, і я не правильно загальмувала. Я перетисла передні гальма, і чудово, на величезній швидкості перелетіла через руль на гірці, передніми руками упала обличчям, носом, плечем, руками в асфальт. Величезною недбалістю з мого боку було їздити без шолома. Чоловік перед цим казав мені надіти шолом, а мені хотілося гарно кататися велосипедом. Ну, тепер я гарна з розбитим носом, губою, зі зламаною рукою, з болючими ребрами, але з величезним життєвим досвідом, який мене тепер на все життя навчить, що хоч би шолом треба вдягати. Можливо, руки б він і не врятував від удару рукою, але з обличчям, мабуть, було б трохи легше”, — зізналася зірка в інтервʼю.

Втім, не дивлячись на свій стан здоров’я, Неля Шовкопляс вже має з’явитися в ефірі 24 серпня, в особливий для України день. Немає сумнівів, що телеведуча як завжди впорається зі своїми обов’язками блискуче попри своє самопочуття. Натомість глядачі також почули хорошу новину: Неля проводить час з чоловіком, з яким ще півтора року тому збиралася розлучатися.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.