Ксенія Мішина показала своїх батьків, які виїхали до доньки з Криму – очі сяяли, як у дитинстві

Відома українська акторка Ксенія Мішина поділилася теплим сімейним відео, де показала своїх батьків, які проживають в анексованому Криму та дуже рідко бачать доньку.

Знаменита акторка та перша холостячка країни Ксенія Мішина народилася та виросла в Криму. Вона з теплотою згадує часи свого дитинства та рідні краї, а зараз це лишень відблиски в її пам’яті.

Нещодавно знаменитість оприлюднила тепле сімейне відео, яке сповістило користувачів соціальної мережі Instagram, що Ксенія нарешті зустрілася зі своїми обома батьками. Наразі вона з мамою, батьком та сином Платоном перебувають на відпочинку в Ізраїлі.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина показала своїх батьків, які виїхали до доньки з Криму

Ксенія не стримала своєї радості, її очі світилися від щастя просто від думки, що всі найрідніші люди поруч з нею. На відео вся родина сиділа в авто Ксенії та по черзі почали показувати своє обличчя. В коментарях під зворушливим дописом підписники запримітили, що в акторки очі татові, а посмішка мамина.

Цікаво й те, що в Ізраїлі в акторки живе бабуся, до якої все сімейство теж встигло навідатися. Раніше Ксенія зазначала, що її батьки не хотіли покидати рідні стіни, тому не наважувалися виїжджати з півострова.

Однак навіть, попри цей фактор, Мішина продовжувала спілкувати з близькими, оскільки завжди розуміла, що рідніших людей у її житті немає. Також Мішина розповідала, що в Криму у неї залишилися деякі друзі, які почали видаляти листування з нею, тому що це можуть прочитати.

На запитання Ксенії, чому її знайомі не виїхали з Криму, акторка відповідати не стала, мовляв, це їхні особисті моменти.

Ксенія Мішина додала, що на території анексованого Криму залишилося багато свідомої молоді, які підтримують Україну, тому впевнена, коли буде референдум, то вони обов’язково проголосують за неї.

Проте не тільки свідомий народ є жителями півострова, адже знаходять багато людей, які піддалися російській пропаганді, оскільки її вплив там надто сильний. Ксенія Мішина зазначила, що люди, які не знають історію, не вміють аналізувати та тверезо оцінювати ситуацію далі знаходитимуться під впливом російської влади.

Додала, що для неї в пріоритеті залишаються її батьки, тому навіть в таку складну ситуацію вона все приймає. Ксенія Мішина мріє, коли Україна поверне свій Крим та зможе вільно їздити на рідну спадщину.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.