Злата Огнєвіч показала, що входить в пакунок маляти 2023 від держави: “Якісь штуки, в яких я не розбираюсь”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про невеликий бонус від держави при народженні дитини та показала подарунковий бокс. Як він виглядає?

Днями у родині популярної української співачки Злати Огнєвіч сталося поповнення. Мова йде про народження в неї племінника. Рідна сестра артистки минулого року вийшла заміж, а вже цього подарувала своєму коханому синочка. Хлопчика назвали Марком.

Злата Огнєвіч показала, що входить в пакунок маляти 2023

Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

Поки що артистка не може показати немовля через батьків: подружжя на даний момент не бажає показувати дитину. Але Злата вже повідомила про те, що зможе познайомити публіку з Марком пізніше.

Втім, Огнєвіч залюбки зробила кадри у пологовому будинку. Зокрема показала майбутнім мамам, як виглядає державний набір для новонароджених у 2023 році. Як відомо, він постійно змінював свій склад, а інколи замість нього навіть давали гроші.

Злата Огнєвіч показала, що входить в пакунок маляти 2023

“Малюка покажу вам пізніше, коли дозволять татко та мама. А покажу вам ось такий набір! Подарунок маляти від держави. Подарунок новонародженим українцям, хлопчикам та дівчатам. Тут ми бачимо серветки вологі, памперси, памперси, ще вологі серветки, іграшки, підгузки якісь гелі, шампунь, окей… Ось також такий пакуночок: крема, шкарпетки. Ще набір іграшок і тут в нас пішли ковдри”

Нагадуємо, що про своїх дітей Злата поки що не говорить публічно. Декілька років тому зірка говорила про те, що буде концентруватися на особистому житті та намагатиметься створити родину, але після невдалого роману з Андрієм Задворним замість побачень з коханим чоловіком Огнєвіч почала відвідувати психотерапевта.

Красуня жодного разу не була заміжньою, але мала ряд серйозних стосунків. Зараз виконавиця здебільшого фокусується на своїй творчості, нових колабораціях, а також благодійних заходах, завдяки яким вона має можливість допомогти своїй державі.

Попри скандал через слова артистки, що виконавці не отримують грошей з подібних заходів і їм немає на що жити, вона продовжує активно виступати, гастролювати та інформувати світ про те, що відбувається в Україні.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.