Цибульська відгуляла гучне весілля: розкішна сукня нареченої, багато гостей та гарна арка – син хвилювався

Відома українська співачка Оля Цибульська приголомшила публіку зворушливими моментами з весілля, а також здивувала реакцією її єдиного сина Нестора, який раніше ніколи не був на церемоніях.

Українській співачці Олі Цибульській можна дати спеціальну нагороду за багаторічне мовчання про своє особисте життя та переховування від преси. У знаменитості залізна витримка, адже постійні підозри в службових романах, чутки, які її не стосуються могли неабияк збити з колії.

У 2022 році героїня нашого матеріалу зізналася, що їй стало не по силі продовжувати мовчання, тому буквально благала вийти з тіні чоловіка та розповісти усю правду. Сергій Грисюк, саме так звуть коханого артистки, зізнався, що медійність дружини могла тільки зашкодити його бізнесу, однак повномасштабне вторгнення змінило його світогляд, тому дивно продовжувати ховатися від камер ЗМІ, коли люди переховуються від війни.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком та сином

Цибульська відгуляла гучне весілля

Так, нещодавно виконавиця у своєму блозі в соціальній мережі Instagram оприлюднила щасливі кадри з весільної церемонії. Довга розкішна сукня нареченої, стильний наречений у весільному костюмі в клітинку, радісні гості, красива весільна арка – всі ці моменти змогла показати підписникам Оля Цибульська з того пам’ятного дня для молодят.

Знаменитість повідомила, що зі своєю родиною мала змогу поділити радість та переживання з учасницею кулінарного проєкту “МастерШеф-11” Дашею Євтух та її обранцем Олександром. Того дня вони узаконили стосунки шлюбом та стали офіційно однією сім’єю.

Цибульська відгуляла гучне весілля

Оля Цибульська розповіла, що син Нестор дуже хвилювався перед подією, адже вперше мав змогу побувати на церемонії узаконення стосунків:

“Нестор вперше був на весіллі і дуже хвилювався. Нічого собі, мам, вони тепер сім’я”.

Цибульська відгуляла гучне весілля

Цибульська не стримувала радості за друзів, тому подякувала за запрошення та побажала парі щасливих подружніх років.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?