“Кохання врятує світ”: Кароль в обіймах коханого не приховує своїх почуттів – Тіна схожа на маму Балана

Кохання – це неймовірне почуття, яке дарує ніжність, легкість, врівноваженість та тепло. Українська співачка Тіна Кароль не любить виносити особисте життя на публіку, чим привертає до себе ще більшої уваги.

Українська співачка Тіна Кароль вже будувала публічно особисте щастя з продюсером Євгеном Огіром, однак після його втрати у 2013 році вона довго не могла прийти до тями та усвідомити, що вона жінка, яка прагне свого жіночого щастя.

Яке приємне здивування прихильники артистки змогли відчути, коли побачили, яким яскравим полум’ям почали світитися очі Тіни при спілкуванні та взаємодії на вокальному проєкті “Голос країни” з молдовським співаком Даном Баланом.

Сумісність Тіни Кароль і Дана Балана
Кароль в обіймах коханого не приховує своїх почуттів

В одному зі своїх інтерв’ю Кароль запевнила, що їхні почуття з Баланом були щирими, а не для привернення уваги до власних персон, адже саме в цьому їх запідозрили керівники проєкту. Після початку повномасштабного вторгнення співачка зізналася, що спілкування з молдовською зіркою продовжилося, адже він хвилювався за жінку, її стан та безпеку.

Щобільше, Тіна Кароль не приховує свого теплого ставлення до мами Дана Балана, на ім’я Людмила, яку на своєму концерті в Молдові назвала жінкою, яка надихає.

Так, нещодавно фан-клуб екранної парочки артистів Тіни Кароль та Дана Балана оприлюднив спільну архівну світлину зірок, де вони такі щасливі, усміхнені та в обіймах одне одного позували на спалах камери. І що цікавого в цьому – це коментарі під дописом, адже користувачі соціальної мережі Instagram запримітили неабияку схожість між Тіною та Людмилою Балан, мамою артиста.

В підписі під чорно-білим фото зазначено, що кохання врятує світ. Саме цей вислів так тонко передає весь романтичний настрій даного кадру.

Нагадаємо, що раніше блогер Богдан Беспалов з власних каналів інформації повідомляв, що Тіна Кароль перебуває у стосунках зі своїм гітаристом. На його думку, це може бути правдою на 70%, тому знадобиться час для розповсюдження цих пліток та розуміння, чи правдивими вони були.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.