Колишня дружина Остапчука Христина Горняк уявила себе Дженніфер Лопес – “Любить танцювати на столі”

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк порівняла себе з американською акторкою та співачкою Дженніфер Лопес, адже у них є свої схожості.

У 2022 році нотаріус Христина Горняк офіційно стала вільною жінкою, адже шлюб з медійним чоловіком добіг свого завершення. Колишнє подружжя вирішило публічно не коментувати причину свого розлучення, утім, нещодавно Христина натякнула, що саме вона стала ініціатором до непростого розриву стосунків.

Володимир Остапчук і Зристина Горнякам не живуть разом
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Варто зазначити, що Володимир Остапчук довго не забарився в пошуках нової дівчини, тому згодом закрутив роман з юною журналісткою Катериною Полтавською. Проте сама Христина змогла знайти своє нове кохання лише цього року, але не поспішає ділитися подробицями особистого життя, оскільки вона колись демонструвала на показ власне щастя, яке закінчилося розлученням.

Юристку Христину Горняк обурюють питання користувачів в соціальних мережах про причину розлучення з українським телеведучим, адже вона була впевнена, що пройшло достатньо часу для того, аби закрити цю тему.

Для багатьох сучасних жінок нотаріус Христина Горняк стала прикладом впевненої в собі жінки, яка любить та приймає себе, сяючи зсередини. Нещодавно героїня нашої статті уявила себе на мить американською співачкою Дженніфер Лопес. Вона оприлюднила відео з вечірки знаменитості, де та танцює на столі. Христина запримітила схожість її поведінки з Дженніфер, адже так само любить відриватися на гулянках з повною силою:

“От воно що, я в душі Дженніфер Лопес. Вона теж любить танцювати на столі, як і я!!!!!”.

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк уявила себе Дженніфер Лопес

Нагадаємо, що Володимир Остапчук з новою дружиною, 23-річною Катериною Полтавською збираються жити в будинку, який знаходиться у спільній власності з його колишньою дружиною Христиною Горняк. Нотаріуса плани шоумена не влаштовують, тому вона рішуче налаштована відсудити частину майна.

Схожі статті