“Просто Петро”: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка – на всю залу

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова продовжує ділитися кадрами з відпочинку із курортного та мальовничого Трускавця, однак вже без зіркового чоловіка.

Блогерка Катерина Репяхова зізналася, що з самого малечку звикла приїздити на відпочинок до старовинного міста з дивовижною красою та місцевістю, до Трускавця. Тому, і в дорослому віці, маючи свого сина, вона не зраджує своїм родинним традиціям і цього літа теж відправилася до курорту.

Спочатку вся зіркова родина перебувала на спільному відпочинку, утім, чоловіку Віктору Павліку треба продовжувати працювати та готуватися до концертів, тому залишив дружину з сином та її мамою в Трускавці, а сам відправився у справах до столиці.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Дружина знаменитого співака вже встигла прогулятися вуличками міста, насолодитися спільним часом з чоловіком та сином, випити джерельної води із самого бювету, а тепер оприлюднила цікаві кадри з концерту українського співака, кума Віктора Павліка, Петра Чорного.

Так, 29-річна блогерка Катерина Репяхова з сином Михайлом на руках танцювала під живий спів артиста, а Петро своєю чергою спустився зі сцени, по-дружньому тепло обійняв дружину свого кума та публічно представив жінку всій глядацькій залі:

“Петро Чорний. Який шикарний концерт. Наживо співає, гумор, настрій. Ми у захваті”.

Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка

Таким чином, Петро Чорний висловив свою повагу до дружини свого хорошого друга та кума Віктора Павліка, тому обійняв Катерину на всю публіку та зробив з нею та сином Михайлом декілька світлин:

“Ну Петро і дає. На весь заг оголосив. Просто Петро кум Віктора Павліка”.

Катерина Репяхова засвітилася в обіймах кума чоловіка

Нагадаємо, що перед такою бажаною поїздкою до Трускавця Катерина Репяхова повідомила, що їхній 2-річний син Михайло захворів. На вечір у хлопчика піднялася температура до 40 градусів, тому на ранок матуся повела хлопчика до лікаря. Вона переконана, що Михась почав хворіти через взаємодію з іншими дітьми у дитячому садку. Втім, переконана, що краще, щоб синочок почав знайомитися раніше з багатьма вірусами.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.