Ектор-Хіменес Браво увів у Ярославського Мартиновську: шеф-кухар навіть не приховує образу на колегу

Відомий шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вразив мережу фотографіями з Ольгою Мартиновською, яку він посадив собі на коліна.

Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська стали найвдалішим тріо на СТБ. Зірки змогли знайти золоту середину та стати найзбалансованішим тандемом. Звісно, завдяки цим характеристикам їм вдається затриматися у вищевказаному складі надовго, і хто знає, скільки ще сезонів глядачі отримають завдяки цій співпраці.

Але це далеко не все. Справа в тому, що аудиторія раз у раз помічає хімію між зірками. Ольга Мартиновську сватають то до Володимира Ярославського, то до Ектора. Втім, перша “любовна лінія” подобається глядачам більше.

Ектор Хіменес-Браво посадив на свої коліна Мартиновську

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Ольга та Володимир також не проти зайвий раз підіграти публіці. Зірки постійно знімаються у різноманітних фотосесіях, де взаємодіють, наче закохана пара. А свого часу навіть дали невеличкий коментар журналу на День закоханих, коли опитували здебільшого знамениті подружжя.

Тим не менш, обидва запевняють у тому, що кохання між ними немає і насправді вони залишаються хорошими друзями. Примітно, що усі троє, за офіційною версією, неодружені. А дівчина у Ектора з’явилася лише нещодавно. Зараз вона знаходиться в Варшаві.

У цій трійці ніхто і ніколи не буває зайвим. Ініціативу у свої руки бере то один суддя, то інший. Наприклад, нещодавно Ектор оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр зі зйомок, на якому він постав з Ольгою Мартиновською у нього на колінах. В іншій руці шеф-кухар тримав свою улюблену собачку.

Ектор Хіменес-Браво посадив на свої коліна Мартиновську 

Ярославський тим часом стояв трохи осторонь з дуже серйозним виразом обличчя на відміну від своїх колег, а також зі схрещеними руками на грудях. Усім своїм виглядом Володимир видавав незадоволення поточною ситуацією. Звісно, це здебільшого була гра.

Нагадуємо, що на телеканалі СТБ вже стартувала трансляція нового сезону програми “МастерШеф”. Цього разу за звання найкращого кулінара знову боряться аматори.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.