Через рік після втечі Еллерт вразив кадрами з рідної України: повернувся до Мішиної після примирення?

Популярний український гуморист Олександр Еллерт зробив публікацію, яка збила його підписників з пантелику. Що мав на увазі комік, коли оприлюднив кадр з Донецьку?

Останні декілька років у житті Олександра Еллерта були не надто вдалими. Про це він говорив сам у своїх інтерв’ю. Стосунки з Ксенією Мішиною, яка обрала його на романтичному реаліті-шоу “Холостячка” завершилися у декілька етапів, і варто відмітити, що розставання було болісним для обидвох.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт показав знімки з України

Переможець Холостячки Олександр Еллерт не збирається в Київ
Переможець Холостячки Олександр Еллерт показав знімки з України

За словами коміка, він багато речей намагався змінити, але шанс, який йому підвернувся у лютому 2022-го все ж таки не виправдав себе. Після цього Ксенія Мішина та Олександр Еллерт взагалі припинили спілкуватися, а риторика гумориста стосовно коханої жінки змінилася. Якщо раніше він запевняв, що зробить все, щоб її повернути, то потім лише насміхався зі слів колишньої дівчини.

І лише нещодавно, тобто через півтора роки, Олександр зізнався, що йому вдалося помиритися з акторкою. Зараз він знаходиться у Сполучених Штатах Америки. Еллерт наважився на переїзд наприкінці весни минулого року. І примітно, що окрім дочки його в Україні нічого не тримало. Він не працював вже рік і, судячи з усього, студія не планувала продовжувати з ним контракт.

Стосунків в нього не було, а бажання рухатися далі домінувало. Врешті-решт, Олександр наважився на переїзд. Примітно, що останнім часом він взагалі не говорить про свою дочку, що трохи бентежить його підписників. Як ніяк раніше Еля була постійною темою у його мікроблозі.

І все ж таки підписники сподіваюся, що рано чи пізно він повернеться на батьківщину. А він тим часом інтригує різноманітними публікаціями, пов’язаними з Україною. Наприклад, нещодавно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка була зроблена в Донецьку.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт показав знімки з України

У кадрі можна побачити прапор України та міський пейзаж. Що саме намагався сказати чоловік не зрозуміло, але в інформації про його сторінку йдеться, що місцеположення акаунту все ще Сполучених Штатах Америки, а це означає що Еллерт не приїхав до України.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.