Як виглядає головна конкурентка Ані Лорак? Народила її коханому сина та стала тінню в їхніх стосунках

Минулого року відома російська співачка Ані Лорак вступила у стосунки з іспанцем. У зв'язку з цим публіка проявляла до чоловіка бурхливий інтерес неодноразово.

До нового обранця Ані Лорак поставилися з великою цікавістю як її фанати, так і її великі хейтери. Якщо першим необхідно впевнитися, що чоловік зможе зробити артистку щасливою, то другим навпаки хочеться позловтішатися. І варто відзначити, що думки щодо чоловіка, його мотивів та почуттів дійсно розділилися. Публіка дала зрозуміти виконавиці, що її ставлення до обранця зірки доволі неоднозначне, а довіру доведеться заробити.

Коханий Ані Лорак є відповів на чутки про наявність в нього дружини

Коханий Ані Лорак Ісаак відповів на чутки про наявність в нього дружини

Вже пізніше про Ісаака Віджраку поповзли чутки. Мовляв, йога-тренер зраджує своїй дружині зі співачкою. Отримавши новини з преси, чоловік поквапився виправдатися. Мовляв, молода жінка поруч з ним – це його дочка, а от за маленького сина говорити не поспішав.

Хлопчик ще досі крихітний, а це означає, що зовсім нещодавно Віджраку будував своє життя з іншою жінкою. Що сталося і чому вони на даний момент не разом залишається загадкою, і Ісаак її не хоче розгадувати.

Натомість Ані Лорак взагалі жодним чином не реагує на будь-які закиди від публіки стосовно того, що у її коханого може бути інша. Саме таким чином тінь колишньої дружини Віджраку падає на їхні взаємини.

Примітно, що у старшої дочки тренера Ебоні фотографій з матір’ю на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram також немає. Складається враження, що жінку просто ховають.

Новий коханий Ані Лорак зробив вражаюче зізнання про свій шлюб
Коханий Ані Лорак Ісаак відповів на чутки про наявність в нього дружини

Нагадуємо, що у Ані Лорак був досвід стосунків з одруженим. Так, багато років тому Юрій Фальоса заявив, що в нього був роман з підопічною. На той момент в нього була дружина та декілька дітей, але продюсера це не зупинило.

Ба більше, він не збирався розставатися з артисткою, але молода знаменитість закохалася у футболіста та залишила свого патрона заради спортсмена. Пізніше Фальоса поділився в інтерв’ю своєю образою. Мовляв, Кароліна навіть не дала йому поспілкуватися зі своєю дочкою Софією від стосунків з турком Муратом Налчаджиоглу. Втім, Кароліна у цьому питанні як матір можна добре зрозуміти.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.