Настя Каменських публічно показала, як кохає Потапа: у вітальні їхнього будинку на дивані (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про свої почуття до чоловіка та розчулила їхнім романтичним фото з вітальні. Усі деталі в статті.

Здавалося, що після повернення Насті Каменських та Потапа до України чутки про їхнє розлучення мають вщухнути. Але сталося все з рівністю навпаки: поки артистка сиділа в їхньому маєтку в Києві одна, Олексій безперервно гастролював і майже не з’являвся дома. Саме це і стало причиною для пліток щодо їхнього остаточного розставання.

Обидва неодноразово давали ексклюзивні коментарі, в яких спростовували дану інформацію. Окрім того Насті Каменських довелося пояснювати, чому її контент майже не містить жодної згадки про її чоловіка, хоча раніше вона постійно створювала з ним спільні публікації.

Настя Каменських публічно показала, як кохає Потапа

Настя Каменських публічно показала, як кохає Потапа

Натомість Настя запевняла, що у період повномасштабної війни у неї недостатньо часу для ведення особистої сторінки. Також зірка нагадувала, що всім потрібен час і так склалося, що Олексію Потапенко його необхідно більше для того, аби звикнути до нових реалій та підлаштуватися під них.

Лише декілька місяців тому Потап повернувся додому і почав тішити своїх підписників спільними фотографіями з дружиною. Нещодавно і Настя Каменських опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала з коханим чоловіком на дивані у своїй вітальні. Зірки обіймаються, а в дописі до фотографії артистка трошки порозмислювала на рахунок кохання та його ролі в нашому житті.

Нагадуємо, що Каменських та Потап знаходяться у шлюбі вже багато років, про що аудиторія тривалий час не знала. Розповісти правду про свій союз зірки наважилися лише 2019 року, у річницю свого весілля. Не дивлячись на зігране торжество в київському лісі, справжня церемонія пройшла набагато раніше у Лас-Вегасі з найріднішими людьми поруч.

Олексій та Настя так і не пояснили, чому насправді так довго і ретельно приховували свої стосунки, але зараз їхня сім’я відкрита, і єдине питання, яке дійсно турбує їхніх шанувальників: коли народиться дитина?

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.