Ектор Хіменес-Браво показав, на чому їздить Ольга Мартиновська: люксова чорна машина німецького автопрому

У нашому суспільстві прийнято вважати, що якщо людина стає відомою та багатою, то вона обов'язково має мати своє житло і автомобіль, адже це основа соціального благополуччя.

Але насправді, зараз люди вже не настільки серйозно підходять до купівлі квартир. По-перше, в наших реаліях це вже якось небезпечно, адже в будь-яку мить може кудись щось прилетіти і будинку не буде. Але причина не лише в цьому. Багато хто обирає просто винаймати квартиру, оскільки вважає, зо це вигідніше та набагато зручніше.

Ольга з Ектором

Проте Ольга Мартиновська давно вже має бажання придбати власне житло і за її словами вона вже готова до цього. Але через нестабільність нашої реальності, жінка таки не ризикує поки що.

А от розкішний автомобіль Ольга має і це не дивно, адже заради свого добробуту вона багато працювала і продовжує це робити. По-перше, Оля має самостійно забезпечувати єдину доньку Віруню і всі її спортивні секції та навчання. А також гідний рівень життя собі.

Тому для зручності жінці звичайно потрібна машина, аби вона мала змогу їздити куди завгодно і в будь-який час.Мартиновська ніколи не хизувалась своїми статками, адже для неї це немає значення. Але днями її колега і добрий друг Ектор Хіменес-Браво показав у своїх історіях, на якому автомобілі їздить Оля.

Виявляється, шеф-кухар є володаркою чорного розкішного BMW. Машина дійсно виглядає неймовірно красивою та доглянутою. зазвичай BMW є складними в плані обслуговування, але все ж таки ця марка є доволі гарною та популярною. І у світі знайдеться багато прихильників цієї марки авто.

Сторіс Олі

Тож, Мариновська має гарні заробітки, оскільки BMW – це дуже дешева машина, до того ж у процесі догляду за нею виникає багато складностей. Але головне, щоб вона була задоволена.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.