Дружина Влада Ями залишилася за бортом, бо хореограф тепер носить на руках іншу: “Підступна жінка”

Знаменитий хореограф Влад Яма, хоча і знаходиться далеко від Батьківщини, але не обриває звʼязку зі співвітчизниками. Інколи знаходиться час навіть для жартів.

Вже багато років Влад Яма під час своїх канікул в Сполучених Штатах Америки неодноразово говорив про бажання туди переїхати. Хореограф підкреслював, що йому дуже подобається стиль життя американців, їхній підхід до роботи, рівень доходів, тощо. Але з очевидних причин, танцюрист не міг собі дозволити переїхати туди на постійній основі, адже джерело його заробітку знаходилося на батьківщині.

Шанси на те, що йому вдалося б побудувати таку саму кар’єру в Штатах були доволі маленькі.

Влад Яма зачарував мережу кадрами зі своєю улюбленицею

Влад Яма показав своє кохання
Влад Яма зачарував мережу кадрами зі своєю улюбленицею

Але життя вносить свої корективи. Напередодні повномасштабного вторгнення Влад знаходився разом зі своєю сім’єю у черговій відпустці у Флориді.

Ненадовго повернувшись до України, родина знову опинилася в Штатах, хоча і приховувала цей факт доволі довго. За словами хореографа, він виїхав цілком легально ще до того, як для чоловіків закрили кордони.
Однак, до цієї тези з підозрою поставилися не тільки глядачі, але й самі колеги влада.

Хоча танцюрист будує своє життя в іншій країні, з українською аудиторією він зв’язків не обриває. Чоловік так само активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, знаходить цікаву інформацію, ділиться буднями, багато жартує та намагається підтримати українців у складні моменти.

Влад Яма зачарував мережу кадрами зі своєю улюбленицею

Наприклад, нещодавно він зачарував мережу свіжим кадром, на якому показав, як обіймається зі своєю собачкою, а в цей час дивиться в сторону.

До речі, улюбленицю вони завели не так давно. Їхній спільний син Леон трохи підріс і йому необхідна була пухнаста компаньйонка, яку родина взяла з усією відповідальністю та бажанням поповнити свою родину такою красунею. Тож чотирилапа, можна сказати, більшість свого життя вже прожила саме в Америці.

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов поділився своєю думкою стосовно остаточної еміграції Влада. Телеведучий впевнений, що його колега не повернеться до України, адже облаштував своє життя за кордоном.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.