Заріс та став більш мужнім: як змінився переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин після створення родини

Чомусь, у нас заведено вважати, що чоловіки розумнішають і мужніють лише ближче до 30-ти років. Але насправді, вік немає жодного значення, оскільки все залежить від виховання, життєвих принципів та саморозвитку самого чоловіка і прагнення по життю.

Наприклад, Роман Сасанчин у свої 21 вже встиг збудувати міцну родину та здобути дві перемоги на шоу “Голос країни”. Це все каже про його впертість, у гарному сенсі цього слова. Рома йде до своєї мети і використовує всі свої можливості.

Куди Роман Сасанчин пішов на побачення зі своєю дружиною
Роман Сасанчин

Насправді мало хто у 21 готовий вже будувати свою родину. А донці Романа вже 1,5 року, тож, народилася вона, коли Сасанчин був дуже юним. Але хлопець був готовий до того, що в нього з’явиться дитина і повноцінне доросле життя, з дружиною і донькою, за яких він несе повну відповідальність.

Батьківство змінює чоловіків кардинально, вже з сильних і войовничих вони одразу ж перетворюються на дуже ніжних і турботливих. За цим дуже цікаво спостерігати, адже донька – це принцеса, яку треба оберігати та піклуватися про них.

Тож, можливо саме Елізабет зрушила плани Романа з мертвої точки, адже зараз він рішуче починає будувати свою кар’єру співака і це чудово, адже він нарешті робить те, чого бажає його душа. Він пише пісні, випускає власні кліпи, презентує їх на українських програмах і отримує новий злет.

Чоловіки, які зростають над собою і переростають дитячий вік можуть бути у будь-якому віці, а це вже показник розвитку і готовності брати на себе відповідальність. Роман її на себе взяв і здається, гарно порається з нею.

Роман Сасанчин став мужнішим
Роман Сасанчин став мужнішим

Навіть зовнішньо хлопець став більш мужнім. Він відростив бороду і тепер виглядає ще старше та серйозніше. Тож, новий образ йде Сасанчину лише на користь, бо він додає йому статусності, яка відображає всю відповідальність в його очах.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.