Віра Брежнєва вже в минулому: Костянтин Меладзе засвітився з молодою жінкою та дитиною, яку ховали 2 роки

Вперше за довгий час Костянтин Меладзе засвітився на людях та підживила плітки про своє розлучення з Вірою Брежнєвою. Що відбувається в життя продюсера?

Після початку повномасштабної війни Костянтин Меладзе виїхав з російської федерації та осів у своїй віллі в Італії. Чоловік не давав жодних офіційних коментарів, не говорив про свою позицію і лише зрідка робив публікації на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Костянтин Меладзе став дідусем

Як виглядають дочки Костянтина Меладзе
Костянтин Меладзе став дідусем

Зрештою в пресу почала потрапляти інформація про його розлучення з дружиною Вірою Брежнєвою. Співачка зняла обручку, чим спровокувала розмови про сімейний розлад. Подейкували, що причиною стали зради продюсера.

А тепер музиканта застукали з ефектною красунею та маленькою дитиною, яку тривалий час родині вдавалося ховати від публіки. Це сталося в аеропорту Риму. Як повідомляють ЗМІ, чоловік перебував у прекрасному настрої і був ввічливий зі своєю чарівною супутницею. Він допоміг їй із важкою валізою і пропустив перед собою.

Але не встиг розростися скандал, як стало відомо, що це була його старша дочка, 23-річна Аліса від першої дружини Яни Сумм. До речі, жінка приїжджала до родини в Італію минулого року, що спричинило плітки нібито це вона стала причиною розладів в подружньому житті Костянтина Шотайовича.

Кажуть, що кілька років тому зіркова спадкоємиця Аліса вперше стала мамою. Але заявляти про це публічно у знаменитому сімействі не бажають. Тому з великою вирогідністю Меладзе вже став дідусем.

Костянтин Меладзе став дідусем

Нагадуємо, що Віра Брежнєва була коханкою Костянтина Меладзе багато років перш, ніж стало відомо про їх роман публічно. Після цього продюсер розлучився зі своєю дружиною та одружився зі співачкою в Італії. Спільних дітей у пари немає. Віра виховує двох дочок від попередніх стосунків, а Костянтин Шотайович має спадкоємців лише з попереднього шлюбу.

Скандали навколо невірності Меладзе також піднімалися і у його союзі з Вірою. Наприклад, його звинувачували у зв’язку з Ерікою Герцег. Тоді ж глядачі помітили, що стосунки у подружжя різко зіпсувалися.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.