Переможниця Х-Фактор Аіда Ніколайчук побувала на кухні Моніки з “Друзів”: після переїзду в США життя змінилося

Серіалу друзі вже багато років, а він, як і раніше, свіжий і гаряче любимо. Кухня Моніки Геллер для кожного глядача є символом затишку та гостинності. І треба сказати, що не лише драмами запам'ятовується це приміщення, а й оригінальним дизайном.

Багато хто з прихильників цього серіалу просто марить відвідати всі знімальні локації, і це бажання можна зрозуміти, оскільки це звична мрія глядачів. Цей серіал став культовим, він показав, що таке дружба, дружба компанії та двох людей. Також “Друзі” демонструють важливість присутності друзів у нашому житті, адже без них наше життя не є повноцінним.

Серіал Друзі

Дружба – це загалом важлива складова життя людини. Нам всім потрібно знаходити тих людей, яких ми відчуваємо на емоційному фоні, а вони нас. Ви не маєте бути схожими, але у вас багато спільного. Вам приємно і важливо бути поруч, навіть на відстані. І роками не втрачати цей зв’язок важко, бо це робота і бажання двох людей. Тож, справжніх друзів варто цінувати.

Цьому нас всіх вчить серіал “Друзі”, коли вони рятують одне одного з різних життєвих перипетій, коли вони горою стоять одне за одного за будь-яких обставин. Коли їм погано без контакту одне з одним. Ось це і є дружба. Це як любов, тільки ще сильніша та щира.

Як виявилось, Аіда Ніколайчук з “Х-Фактору” також є палкою прихильницею цього серіалу. І саме вона змогла здійснити цю мрію – потрапити на знімальний майданчик “Друзів”. А точніше на знамениту кухню Моніки. Ця кухня у свій час підкорила глядачів і багато хто намагався зробити схожу у себе вдома.

Аіда на кухні Моніки з серіалу Друзі

Аіда вже давно живе в Америці й не приховує цього, проте, дівчина ще ніколи настільки не викликала захвату, як після того, як потрапила на кухню Моніки. Яка вмить повертає багатьох українців у щасливе дитинство, яке проходило за переглядом “Друзів”.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.