Камалія публічно “надавала” по обличчю чоловіку-мільярдеру: “З’ясовували стосунки з Захуром на публіці”

Найбагатша співачка України Камалія оприлюднила неочікуваний кадр, на якому показала іншу сторону своєї особистості. Мохаммад Захур з любовʼю приймає усі примхи коханої.

Не дивлячись на велику різницю у віці, різні культури та релігії, сферу впливу та діяльності, Камалія та її чоловік Мохаммад Захур завжди вражали неймовірною гармонією, що панує у їхніх стосунках.

Здавалося, що за ці 20 років між ними абсолютно нічого не змінилося. Вони такі самі, як і були на початку свого кохання. І зізнання пари 2022 року у тому, що насправді їхня родина проходить через серйознішу кризу стало несподіванкою для їхніх шанувальників. Що вже казати про новину про розлучення!

Камалія публічно надавала по обличчю чоловіку-мільярдеру

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія публічно надавала по обличчю чоловіку-мільярдеру

Втім, не так давно співачка дала фанатам надію, заявивши, що вона не може пояснити, що на даний момент відбувається між нею та її вже здавалося б колишнім чоловіком. Камалія та Мохаммад так само виходять на червоні доріжки, подорожують, проводять час з дочками, дають інтерв’ю і виглядають дуже закоханими.

Навіть українські блогери підкреслювали той факт, що усі ці сцени виглядають так, ніби артистка та її благовірний просто намагалися пропіаритися на драмі в сімейному житті.

Нещодавно артистка вирішила додати до цієї теми перчинки. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з чоловіком, яка була зроблена на червоній доріжці. Уся сіль полягає в тому, що співачка та мільярдер позують незвичайним чином.

Камалія з боксерською рукавичкою на руці імітує хук по обличчю своєму чоловіку, а той підігрує дружині.

Гумор подружжя був сприйнятий аудиторією дуже позитивно. Підписники почали залишати у коментарях компліменти, в яких здебільшого хвалили артистизм пари та їхній підхід до стосунків.

Нагадуємо, що новині про розлучення Камалії та Мохаммада Захура передувало зізнання артистки у тому, що вона не ладнає з його старшою дочкою Танею. Причиною конфлікту стала війна, адже падчерка співачки була народжена у шлюбі мільярдера з росіянкою.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.