Розпрощався з багаторічним шлюбом: Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак знайшов її копію (ФОТО)

Турецький підприємець Мурат Налчалжиоглу одружився з українкою, візажисткою зі столиці Лілією Реус, однак низка ЗМІ повідомляє, що чоловік знайшов копію колишньої дружини Ані Лорак.

Розірвати багаторічний шлюб Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу довелося у січні 2019 року після 10 років подружнього життя. Співачка не хотіла “виносити сміття” на загал, тому досі в інтерв’ю не хоче навіть зачіпати тему колишнього чоловіка.

За неофіційною інформацією причиною до розриву стали регулярні зради з боку чоловіка. Кароліна Куєк раніше зазначала, що відчула дуже сильне розчарування в близькій людині, але до останнього сподівалася, що все буде добре, адже багато сімей саме так і живуть.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Подати на розлучення Лорак після всіх зрад чоловіка наважилася у 2018 році. У липні цього ж року до Мережі потрапило цікаве відео, яке стало доказом правдивості всіх пліток. На ньому Мурат обіймав незнайому брюнетку у своєму ресторані в місті Києві.

Однак минулого вже точно не повернути та не змінити, але побудувати щасливе майбутнє цілком реально. 3 червня 2023 року турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу одружився вдруге з українкою Лілією Реус.

Нова дружина Мурата Налчаджиоглу показала фігуру у купальнику
Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак знайшов її копію (ФОТО)

Розкішне весілля відбулося у заміському комплексі в Конча-Заспі. Найцікавіше те, що публіка та ряд ЗМІ помітили неабияку схожість між його колишньою Ані Лорак та нинішньою Лілією Реус. Однаковий колір волосся, витончена фігура, пишна форма губ та ще деякі спільні риси обличчя можуть свідчити про те, що Мурат своїм естетичним вподобанням не зраджує.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак знайшов її копію (ФОТО)

Нагадаємо, що Ані Лорак обрала мовчазну позицію у повномасштабній війні та залишилася жити на території росії. Проте Мурат Налчаджиоглу з новою дружиною Лілією проживає в Україні, допомагає їй коштами, а також засуджує всі дії росіян на нашій землі.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.