Вона закохано дивиться, а він цілує: як Володимир Зеленський проявляє свої почуття до першої леді (ФОТО)

Прояв ніжності на публіці Володимира Зеленського до першої леді України Олени Зеленської в пересічних громадян викликає масу позитивних емоцій, адже щирість цих почуттів ніхто не бере під сумнів.

Президент України Володимир Зеленський зустрів свою долю ще в шкільні роки, під час навчання в одній гімназії у місті Кривому Розі. Після 8 років офіційних зустрічань пара узаконила стосунки шлюбом у 2003 році, і варто зазначити, що Олена ніколи не квапила коханого робити їй пропозицію.

Володимир та Олена Зеленські відзначили річницю весілля
Як Володимир Зеленський проявляє свої почуття до першої леді

У 2004-му в пари з’явилася донька Олександра, а у 2013-му син Кирило. Дівчинка дуже схожа на зіркового тата, брала участь в “Розсміши коміка”, а ще знімалася у фільмі “8 нових побачень”. Утім, по акторському шляху далі не пішла, а вступила на юридичну спеціальність до київського вишу.

Здавалося, що Зеленські мають повну гармонію, міцну сім’ю, прекрасних щасливих дітей, проте повномасштабна війна принесла колосальні зміни у їхнє життя та життя кожної української родини. Знімок, який нещодавно потрапив до Мережі неабияк розчулив українських пересічних громадян.

На ньому Володимир на Майдані Незалежності ніжно цілує руку своїй дружині, першій леді всього народу, а сама Олена насолоджувала даною миттю, посміхаючись єдиному коханому чоловіку. У цьому і є сила кохання, сила справжньої поваги та підтримки, тому нерідко говорять, якщо хочеш дізнатися, чи справжні ваші почуття, то доля сама з часом перевірить їх на міцність.

Щобільше, Володимир та Олена Зеленські не люблять показувати проявів своїх сильних почуттів на публіці, утім, маленькі дрібниці так і говорять, що подружжя прагне мати більше романтичних моментів. Обійми за талію, ніжні поцілунки, закохані погляди, тримання одне одного за руку, а ще теплі висловлювання про свою половинку – доводять, що справжнє кохання війною не зламати.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?